Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile

Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile
Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile

O lună foarte dinamică, orientată spre acţiune de anvergură. Poate fi vorba despre acţiuni un pic hazardate, acompaniate şi de o mare dorinţă de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiţi, mai discreţi, tentaţi de a acţiona mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simţi nevoia de surle şi trâmbiţe pentru a ne anunţa fiecare decizie sau mişcare.

Taur

Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuţii cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore şi definitive în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătăţeşte, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii.

Totuşi mai sunt restricţii, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudenţă şi de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung. Pe de altă parte, gândirea şi comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis şi în condiţii de siguranţă. Relaţiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poţi discuta fără rezerve cu aceştia.

Gemeni

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar şi acasă în plan personal, activităţile domestice de rutină îşi aşteaptă rândul. Selctează priorităţile şi dozează-ţi eforturile! Ai spor, elan, planuri măreţe de a rezolva multe şi mărunte, dar nu forţa nota. Eşti apreciat şi susţinut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoinţa ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt şanse chiar să-ţi găseşti un job nou, mult mai bine plătit şi cu condiţii excepţionale de muncă.

Totul este să fii deschis la schimbări şi să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătăţirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluţii optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viaţă şi activitate. Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc vizibil după 10 ale lunii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscopul dragostei al saptamanii 30 octombrie – 5 noiembrie. Final de relatie pentru mai multe zodii, regrete si noi inceputuri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies