Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relaţiile pe primul loc!

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relaţiile pe primul loc!
Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relaţiile pe primul loc!

Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaţionarea cu ceilalţi, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viaţă şi de afaceri, cooperarea la modul general şi mai puţin competiţia sau lucrul pe cont propriu.

Ceea ce vom alege acum în plan relaţional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relaţiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Şi touşi ar trebui să primeze nevoile sufleteşti în orice tip de relaţie..., in ciuda contextelor realitatii imediate.

De ce această lună este foarte importantă la nivel relaţional? Pentru că Jupiter se mai află în Semnul Balanţei până pe 10 şi ne mai poate oferi surprize de proporţii.

Pentru că Semnul Balanţei, cel care răspunde de relaţiile noastre cu ceilalţi este activat mult de planete în prima parte a lunii.

Marte, cu al său tăiş, intră în Balanţă din 23 şi va începe să secere rapid orice relaţie care nu mai funcţionează, dar de care ne agăţăm puternic, fie din teamă, fie din comoditate, fie din răzbunare.  De reţinut că Marte în periplul său prin Balanţă va fi susţinut de vizavi din Berbec de Uranus, care abia aşteaptă să toarne gaz pe foc şi să producă ceva explozii şi la propriu şi la figurat.

Mult de furcă deocamdată în relaţiile de orice fel!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies