Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante

Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante
Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante

Semnul Capricornului se încarcă foarte mult din a doua partea a lunii datorită vizitei lui Marte, astfel că energia sa ne va impulsiona spre a face gesturi majore, spre a lua decizii importante, dar mai ales spre a acţiona rapid şi pe negândite, cumva mânaţi de forţe sau scopuri prea puţin definite.

Tot pe 17 Martie se va forma şi aspectul de Lună nouă în Semnul Peştilor, moment în care segmentul financiar, secţiunea bani, bunuri comune cu alţii, documente financiare, relaţii cu instituţii financiare vor demara o etapă nouă. Se vor lămuri, atât cât se poate, chestiunile financiare vechi, dar vor apărea şi altele noi. Însă din nou subiectivismul va fi accentuat, bine fiind să nu ne aventurăm în investiţii majore şi să verificăm atent fiecare cheltuială şi fiecare document.

Mercur, planeta gândirii şi a comunicării, a mentalului cotidian, se mută în Semnul Berbec pe 7 Martie, alăturându-se lui Uranus, mentorul său din Înalt. Astfel, cu rapiditatea specifică Berbecului, care nu stă pe gânduri şi acţionează la primul impuls, împreună cu explozibilul oferit de Uranus, este lesne de înţeles ce fel de dialoguri vom purta şi în cel fel vom acţiona.

Plus că de pe 23 ale lunii, Mercur îşi schimbă, aparent, direcţia de mers şi o ia îndărăt, iar Mercur retrograd în Berbec oferă o judecată simplistă, răspuns rapid la provocări, nerăbdare în a

duce la bun sfârşit acţiunile propuse, induce dorinţa de a sări de la o acţiune la alta şi dialog purtat pe tonuri înalte.

Ar fi bine să reuşim să ne controlăm impulsurile instinctuale, să fim constanţi în scopurile urmărite şi să finalizăm ce începem. Poate părea dificil la prima vedere, pentru că energia astrală de pe parcursul acestei luni este foarte dinamică, provocatoare, predominând senzaţia că stăm pe ghimpi şi trebuie să acţionăm cumva, să facem ceva, numai să nu stăm locului nicio clipă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2018. Nu au mai trait asa ceva niciodata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies