Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante

Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante
Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante

Semnul Capricornului se încarcă foarte mult din a doua partea a lunii datorită vizitei lui Marte, astfel că energia sa ne va impulsiona spre a face gesturi majore, spre a lua decizii importante, dar mai ales spre a acţiona rapid şi pe negândite, cumva mânaţi de forţe sau scopuri prea puţin definite.

Şi totuşi este posibil să ne autocontrolăm, să înţelegem şi să acceptăm faptul că sunt perioade în care mentalul şi corpul nostru sunt suprasolicitate şi avem soluţii pentru toate, cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Intrarea Soarelui în Berbec, în seara zilei de 20 Martie marchează începutul Primăverii astronomice şi Echinocţiul de Primăvară. Se conturează o Primăvară agitată, cu multă emotivitate şi subiectivism, dependenţă păguboasă de alţii, cu discuţii aprinse şi acţiuni impulsive, cu acuze la adresa unora şi altora mai mult sau mai puţin fondate.

În ultima zi a lunii, respectiv pe 31 Martie se construieşte aspectul de Lună plină în Semnul Balanţei, fiind un moment în care relaţiile apropiate, dar şi relaţiile cu străinătatea se vor reconfigura definitiv, ajungând cumva la un punct culminat, deci unele se vor finaliza definitiv cu mult zgomot, metaforic vorbind.

În zilele următoare: 17, 26, 30, 31 este bine să fim şi mai prudenţi, pentru că aranjamentele astrale şi energia care derivă din ele sunt disonante; putem lua decizii greşite, ne putem suprasolicita fără să ne dăm seama, putem fi ceva mai agitaţi şi

astfel putem deteriora situaţii şi relaţii bune.

Sursa: AstroCafe.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2018. Nu au mai trait asa ceva niciodata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies