„Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele!” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

„Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele!” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman
„Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele!” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

Cornel Păsat a vorbit deschis despre cum a decurs relația sa cu Oana Roman și care a fost motivul ce a dus la despărțire.

Cornel Păsat este un cunoscut dansator de la noi din țară, fondatorul trupei „Flamingo Boys” și stripper de profesie, care a ajuns în atenția publicului în urmă cu mai bine de 15 ani, atunci când a trăit o poveste de dragoste alături de Oana Roman.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost împreună un timp, iar ulterior, între ei lucrurile au început să nu mai funcționeze, astfel încât s-au despărțit.

La vremea respectivă, despărțirea dintre cei doi a ținut primele pagini ale revistelor de scandal, dar odată cu trecerea timpului, fiecare dinte ei și-a refăcut viața în compania altor persoane.

Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

Despre Oana Roman toată lumea știe că este căsătorită cu Marius Elisei, de care s-a despărțit în urmă cu puțin timp și căruia i-a dăruit o fiică.

Cornel Păsat, la rândul său, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca, o dansatoare din trupa sa.

Cei doi au împreună un fiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitat în cadrul emisiunii „Bărbați vs. Femei”, alături de frumoasa lui soție, Cornel Păsat a făcut declarații despre începuturile poveștii lor de iubire, dar și despre despărțirea de fiica lui Petre Roman.

Cornel Păsat face lumină în privința despărțirii dintre el și Oana Roman, la 15 ani de la acest eveniment

Citește și: Cine este Cornel Păsat. „Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou! ”

Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman
Cornel Păsat și soția sa, Bianca[Sursa foto: Facebook]

La vremea respectivă, în presă au apărut numeroase articole conform cărora Bianca ar fi fost de vină pentru despărțirea dintre Cornel Păsat și Oana Roman. Dansatorul a ținut să precizeze că nu acesta este adevărul și de fapt, lucrurile au stat cu totul altfel.

Eu am convenit cu Oana să nu mai vorbim unul despre altul și aș vrea să mă țin de treaba asta, dar am să îți răspund în linii mari. Da, au fost probleme, au fost foarte multe articole răutăcioase apărute în presă, la adresa Biancăi, s-au spus multe minciuni.Ce a fost între mine și Oana a ținut strict de mine și de ea, nu este nimeni vinovat în afară de noi doi pentru că noi doi nu am știut să ținem relația respectivă.

",   a spus Cornel Păsat, într-un mod discret.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a acceptat cu greu despărțirea de Cornel Păsat

Citește și: „Un dansator profesionist trebuie să aibă ureche muzicală, memorie bună, motricitate.” Cornel Păsat a avut episoade de depresie. Ce i-a declanșat această afecțiune

Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

Dansatorul a mărturisit că după despărțirea de fiica lui Petre Roman au existat numeroase probleme din cauza faptului că Oana a încercat să facă tot posibilul astfel încât povestea lor de dragoste să continue.

Mai mult decât atât, fostul iubit al Oanei Roman a ținut să precizeze că soția sa nu are nicio legătură cu despărțirea dintre el și vedetă, care, potrivit spuselor lui, s-ar fi produs cu mult timp înainte să o cunoască pe Bianca.

Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele(...) Pot să vă spun doar că amândoi am greșit și nu Bianca este de vină că relația mea cu ea s-a terminat. Relația mea cu Oana s-a terminat cred că cu vreo trei ani înainte, chiar înainte să apară Bianca doar că nu am avut curajul să o spun nici eu și nici ea. Lucrurile între noi se șubreziseră foarte mult. Ea pleca în vacanțe cu ai ei, cu prietenele ei. Lipsea foarte mult din viața mea, eu pe de altă parte aveam viața mea, nu ne mai intersectam atât de mult ca în trecut și da până la urmă s-a rupt. S-a terminat și gata, bate lumea moneda pe asta, dar a fost acum mulți ani.", a mai precizat Cornel Păsat, la WOWnews.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Sunt măritată.” Doina Teodoru, mărturisiri neașteptate! Ce spune actrița despre situația dintre ea și Cătălin Scărlătescu, în momentul de față

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies