Cine este Cornel Păsat. „Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou! ”

cine este cornel pasat
Cine este Cornel Păsat

Cornel Păsat este un cunoscut dansator și stripper de la noi din țară, datorită trupei Flamingo Boys, unde este lider. Bărbatul a devenit și mai cunoscut în showbizul românesc după ce a avut o relație de iubire cu celebra Oana R oman.

Descoperă în rândurile de mai jos ce vârstă are Cornel Păsat, cu ce se ocupă dar și detalii din viața personală a vedetei.

Ce vârstă are Cornel Păsat

cornel pasat varsta
Ce vârstă are Cornel Păsat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Eugenia Șerban. „Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am multe de spus în viața asta, psihicul a contat enorm”

Chiar și la 46 de ani, Cornel nu a renunțat la cariera sa de dansator și este foarte atent la felul în care arată. O bună perioadă de timp a fost considerat de către mulți un personaj controversat, din pricina spectacolelor pe care le făcea alături de trupa Flamingo Boys. Până la această vârstă, dansatorul a reușit să își clădească o viață de succes atât pe plan personal, cât și profesional.

În prezent, Cornel se ocupă tot cu spectacole de dans alături de ceilalți bărbați din trupă. Aceștia performează în cluburi, la petreceri de burlăcițe sau chiar zile de naștere, având un mare succes pentru public.

„E de muncă! Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou! În pandemie, m-am apucat de croitorie și de fotografie. Eu fac costume pentru trupă, dar și costume pentru gimnastica de scenă.”,

a spus celebrul dansator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cornel Păsat și Oana Roman

cornel pasat
Cornel Păsat[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu 16 ani, Cornel și Oana au pus punct unei relații ce a durat 7 ani. Deși fiica lui Petre Roman afirmă că a înșelat-o cu prietena ei, care la momentul actual este soția lui Cornel, bărbatul neagă această poveste.

Dansatorul a mărturisit că lucrurile începuseră să o ia pe un drum problematic alături de Oana, înainte să o întâlnescă pe Bianca.

„Motivul despărţirii nu a fost legat de faptul că eu mi-am dorit o familie sau a intervenit între noi Bianca, actuala mea soţie! Nu, Oana ştie foarte bine de ce ne-am separat atunci. În şapte ani de relaţie, cât am avut noi, s-au acumulat multe şi, pur si simplu, la un moment dat, totul se consumase între noi! Nu vreau să mai dezgrop morţii după atâta timp, mi se pare absurd şi fără sens.

Însă, atât vreau să spun, odată cu trecerea timpului, oamenii mai uită anumite lucruri şi le interpretează cum vor ei în funcţie, probabil, de datele actuale ale problemelor lor! În fine, când fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atât eu, cât şi Oana nu am vorbit deloc despre asemenea poveşti.”, a declarat vedeta.

Cine este soția lui Cornel Păsat

cornel pasat sotie
Cornel Păsat și soția lui, Bianca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Oana Radu. ”Mă simțeam vinovată că trăiesc și că nu am murit eu. Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor.”

În anul 2011, Cornel și Bianca Păsat și-au unit destinele și au decis să formeze o familie. Cei doi au o relație frumoasă și se bucură de fiul lor, în vârstă de 4 ani, pe nume Dryas. Partenera dansatorului este consultant nutrițional și antrenor personal. Dansatorul a explicat faptul că în casa lor amândoi sunt foarte atenți cu alimentația și sportul, pentru a avea siluete impecabile. Cornel a mărturisit faptul că și-ar mai dori un băiețel. Copilul celor doi este la fel de activ ca părinții, deoarece practică gimnastică și karate.

„Mai nou, îmi face și mie program de nutriție și toată lumea se întreabă de ce arăt atât de bine. Consum pește de trei ori pe săptămână, uneori carne de vită sau porc, dar gătită sănătos. În rest, legume, fructe verzi. Evit pe cât se poate carbohidrații și prăjelile, mai ales. Nevastă-mea gătește, mai gătesc și eu din când în când ca s-o răsfăț, dar ea știe cum să le facă și cât se poate de sănătos.”, a povestit Cornel Păsat.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Dana Budeanu. ”Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies