„Au fost multe ca ea.” Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

„Au fost multe ca ea.” Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru
„Au fost multe ca ea.” Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu foarte apreciat de cei de acasă. Cu toate că relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri, motocilistul a cerut-o pe blondină în căsătorie, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare marele eveniment.

Se pare că fosta parteneră a bărbatului, cu care acesta are un băiat nu vede cu ochi buni această relație și consideră că o despărțire va avea loc între cei doi.

Citește și: „Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au fost împreună cinci ani, iar rodul relației lor a fost un băiat. Datorită copilului cei doi au păstrat legătură, iar Nicoleta a văzut multe femei pe care Cătălin Cazacu le-a avut în viața lui, din acest motiv consideră că asistenta TV nu va rămâne lângă acesta mult timp.

În urmă cu puțin timp, Nicoleta Delinescu a făcut câteva declarații dure la adresa Ramonei Olaru.

Cu toate că nu o cunoaște personal, ea a spus că nu vede bine relația celor doi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani.

Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru pentru mine să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.”, a declarat Nicoleta Delinescu, potrivit click.ro.

Citește și: „Nu ne mai vorbim de ceva timp.” Ramona Olaru, despre despărțirea de Cătălin Cazacu

Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru
Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Cazacu, un tătic atent

Nicoleta Delinescu a vorbit și despre relația băiatului ei cu Cătălin Cazacu, care este un tătic foarte atent și are grija ca acestuia să nu îi lipsească nimic.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună, ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani, când Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el. Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent.

Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el, cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan, mașinile le conduce online”, a mai spus Nicoleta Delinescu.

Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru
Ce a spus mama copilului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

“Suntem recunoscători pentru ceea ce trăim.” Ilinca Obădescu s-a logodit cu un cunoscut cântăreț din România

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies