„Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

„Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi
„Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu au avut relația perfectă, încă de la început, iar conflictele lor nu au fost puține. Cu toate acestea, iubirea lor a fost mai puternică decât orice și au reușit să depășească fiecare moment greu.

Șirul declarațiilor de iubire, dar și al momentelor în care au decis să își spună adio, nu au fost puține. Ce mesaj i-a transmis Ramona Olaru și ce se întâmplă între cei doi.

Citește și: Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu

Ramona Cazacu a spus, în cadrul unei emisiuni TV, că ea și Cătălin Cazacu nu își mai vorbesc, în urmă cu puțin timp, iar recent, tot în cadrul unei emisiuni TV, a mărturisit că ea încă îl iubește pe motociclist.

Asistenta TV crede că sentimentele sunt reciproce, doar că uneori, chiar și atunci când între doi oameni există o iubire sinceră, destinul lucrează pentru ei, sau împotriva lor.

În ambele cazuri, există o lecție de învățat, atât pentru el, cât și pentru ea.

Ea a menționat că nu s-a certat cu Cătălin Cazacu și că lucrurile au ajuns să nu mai meargă bine între ei, iar din acest motiv au ajuns în această situație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu pot în acest moment să fac o declarație exact despre ce se întâmplă între noi. Pot spune doar că suntem oameni și nu toate lucrurile între noi sunt roz tot timpul. Nu ne-am mai certat. De data aceasta, nu ne-am mai certat. În general, primești de la viață ce ai nevoie, nu ce îți dorești. Nu putem spune că a greșit cineva cu ceva, doar că uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori.

Cine a zis că nu ne iubim? Cine a zis că nu îl iubesc? Eu îl iubesc pe Cătălin, dar uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Uneori da, se pot separa (nr. doi oameni care se iubesc), dar uneori, pentru a înțelege unele lucruri și uneori pentru a-și da seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt sau poate ca să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a
declarant Ramona Olaru în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: ,,Pari însărcinată”. Ce au observat fanii Ramonei Olaru într-o fotografie postată de vedetă

 Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu
Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Ramona Olaru va pleca într-o vacanță

Chiar dacă părea că cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, Ramona Olaru este de altă părere, deoarece și-a programat o vacanță peste mări și țări, unde este cald și unde va fi cu prietenii săi.

În momentul actual blondina nu știe în ce stadiu mai este sau nu cu prezentatorul, nu poate spune dacă acesta o va însoți sau nu. Ea doar se bucură de sărbători, deoarece sunt preferatele ei și îi place să organizeze lucrurile așa cum trebuie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă bucur de sărbători, sunt preferatele mele din an și chiar mă ocup să îmi organizez lucrurile așa cum ar trebuie și chiar o să plec în vacanță, la cald. Momentan sunt doar cu prietenii mei, dar vedem ce se mai întâmplă pe parcurs” ,  a mai spus vedeta.

Citește și: Ramona Olaru este din nou singură? Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV: „Fostul nu te-a apreciat”

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies