„Este obraznic” Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu

„Este obraznic” Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu
„Este obraznic” Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a publicat în mediul online mai multe fotografii, care i-au făcut pe internauți să își pună un semn de întrebare. Este Ramona Olaru din nou singură?

Ramona Olaru a dat de înțeles urmăritorilor din mediul online că nu se mai află într-o relație. Tânăra s-a postat de una singură într-o locație superbă de munte, însă descrierea fotografiilor a reușit să producă confuzie în jurul fanilor săi. Postarea nu a putut trece neobservată, și a strâns diverse reacții din partea oamenilor.

Detaliul în urma căruia se crede că Ramona Olaru ar fi singură 

În urmă cu puțin timp, frumoasa asistentă TV a creat confuzie în jurul urmăritorilor săi, aceștia ridicându-și semne de întrebare. Mai este sau nu, Ramona Olaru, într-o relație cu Cătălin Cazacu? Vedeta a făcut o postare în care a apărut de una singură, într-o locație frumoasă de munte. Mai mult decât atât, aceasta le-a transmis fanilor săi un mesaj destul de controversat, ce ar da de înțeles că nu mai este într-o relație. 

„Baby, viața e frumoasă!”, a scris Ramona Olaru, în postarea din mediul online.

Citeste si: Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reacțiile nu au ezitat să apară, iar internauții ar crede că asistenta TV nu se mai află într-o relație.
„E clar. Voi v-ați certat.”, „Îmi place vibe-ul.”, „OMG! Ești frumoasă. Tare!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de aceștia pe platforma de socializare.

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta

Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu a fost foarte greu să alegem o locație”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, declarații despre nuntă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o dispută într-o vacanță din Grecia

Ramona Olaru a fost în vacanță anul acesta în Grecia, alături de iubitul ei, Cătălin Cazacu, și alți prieteni ai acestora.

Primele zile au fost liniștite, însă în seara în care Cătălin Cazacu și-a sărbătorit ziua de naștere, asistenta TV se afla în drum spre casă, semn că lucrurile dintre cei doi au început să scârțâie. Vedeta a publicat mai multe mesaje pe social media, în care dădea de înțeles fanilor săi că este dezamăgită în dragoste.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Cazacu. „Nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”

„Bună dimineața tuturor, mai ales celor care știu să și ofere, nu doar să primească, celor care prețuiesc astfel de gesturi, care nu sunt avari ori zgârie brânză din ăștia obsedați că tot în pământ te duci și tu. Feriți-vă de ciumăfăile astea materialiste că tot ele vă vor vinde pe 3 dinari. Nu poți avea totul, pur și simplu nu ai avea unde să-l pui. Neața”, a scris la acel moment Ramona Olaru pe InstaStory.
„Parvenitul se târăște de-a bușilea în fața celor ce-i pot fi de folos și este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie”, a adăugat Ramona Olaru pe Instagram.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies