„Au plâns rău.” Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia

„Au plâns rău.” Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia
„Au plâns rău.” Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia

Cutremurul care a avut loc în Turcia și Siria a fost un eveniment tragic pentru multe persoane. În urma acestuia, s-au pierdut zeci de mii de vieți, au fost 70.000 de răniți și mulți dintre ei au rămas fără locuințe.

În cadrul unui videoclip pe care Ileana Sterp l-a postat pe Youtube, în timp ce se afla la masa cu nepoata ei, mama Geta a vorbit despre cât de rău îi pare că atât de mulți copii au decedat, în urma cutremurului din Turcia.

Citește și: „Puiul meu iubit.” Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil

Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia

Mama Geta a intrat rapid în atenția publicului și multă lume o apreciază, deoarece este de o sinceritate și o bunătate rară. Ea iubește foarte mult copiii și s-a sacrificat ca cei patru copii ai săi să ducă o viață bună lipsită de griji.

Orice eveniment în care copiii își pierd viața o afectează foarte tare pe mama Geta, iar în urma acestui cutremur a rămas cu o mare durere în suflet.

„Carla, mami, acolo în Turcia au murit mulți copii, au plâns rău, draga mea. Au murit mulți copii și oameni”, a spus mama Geta micuței Carla, cu durere în suflet.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia
Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Ileana Sterp și fiica sa, acasă la mama Geta pentru 3 zile

În ultimul videoclip pe care Ileana Sterp l-a publicat pe YoTube le-a arătat tuturor celor care o urmăresc cum și-a petrecut cele trei zile alături de mama sa.

Toată familia a fost acasă la mama Geta, unde s-au simțit minunat. Ei s-au jucat cu zăpadă și cu animalele din jurul locuinței, iar mai târziu joacă s-a mutat printer oi, unde micuții, Carla și Milan, au mers împreună cu bunica lor.

Ilean Sterp a fost foarte atentă și le-a pregătit celor dragi un desert foarte delicios, dar și foarte rapid de făcut. Tânăra a făcut clătite și a folosit unul dintre gemurile pe care familia Sterp le preferă, chiar de la mama Geta din cămară.

„M-am apucat să fac clătite pentru toată lumea. E un desert care se face foarte rapid și e foarte bun.

Mama are un gem foarte bun de zmeură și a zis «Ar merge niște clătite. Te ocupi?»”, a spus Ileana Sterp, în timp ce pregătea clătitele pentru întreaga sa familie, de la mic la mare.

 Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia
Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dani Mocanu a pus ochii pe iubita lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul în momentul în care a aflat



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți despre relația lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies