Augustin Viziru, un altfel de Nica din „Amintiri din copilarie”, varianta moderna

Augustin VIZIRU
Augustin VIZIRU

„Ma nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”.

Augustin Viziru, unul dintre cei douazeci de concurenti de la „Survivor Romania”, show care are premiera sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D a povestit, in exclusivitate, despre perioada copilariei, familie si relatia speciala pe care o are cu mama lui.

Inca din copilarie, Augustin Viziru avea o relatie foarte stransa cu mama sa, tocmai de aceea, fiind foarte apropiat de ea, ii marturisea cele mai traznite boacane pe care le facea.

Vedeta povesteste ca pe masura nazbatiilor erau si „recompensele” primite din partea mamei.

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Citeste si: Bătălia pentru titlul de “Survivor România” începe sâmbătă, 18 ianuarie, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ei sunt cei 10 concurenți curajoși, încă necunoscuți publicului larg, de la ”Survivor Romania", la Kanal D

„In tot ceea ce am facut in viata nu a fost cu jumatati de masura. Nici macar in copilarie. Parintii mei ma cautau mereu cu ochii pe sus, eram mereu cocotat undeva. Am fost un copil curios”, spune Augustin despre perioada copilariei sale.

Augustin VIZIRU
Augustin VIZIRU

„Mama ma alerga in jurul canapelei. Daca ar fi jucat baschet, ar fi fost campioana mondiala. Ma nimerea cu papucul din alergare de la 15- 20 de metri ”, povesteste amuzat Augustin Viziru.

Incepand de sambata, 18 ianuarie, telespectatorii il pot urmari pe Augustin Viziru in reality-ul televizat „Survivor Romania”, difuzat de la ora 20.00,

patru zile consecutiv, de sambata pana marti, la Kanal D!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

O altfel de Safiye

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies