Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna
Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Kanal D le-a pregatit telespectatorilor surprize uriase, pentru aceasta iarna.

Cel mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania” si noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” vor putea fi urmarite, in perioada urmatoare, alaturi de alte productii care inregistreaza audiente uriase de la o zi la alta, precum serialul de comedie “Moldovenii”, productia turceasca “Ma numesc Zuleyha” sau emisiunea de reportaje “Asta-i Romania”. 

Sambata, 18 ianuarie, la ora 20:00, va avea premiera  cel mai dramatic reality televizat,  “Survivor Romania”. 

Emisiunea, prezentata de Dan Cruceru, va putea fi urmarita patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00. In lupta acerba pentru surpravietuire vor fi douazeci de concurenti, zece vedete si zece persoane mai putin cunoscute publicului larg, care vor avea de infruntat conditii aprige.

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities”, din 22 ianuarie, la Kanal D!

Citeste si: Ultimul episod al serialului “Gulperi” a pozitionat Kanal D pe prima pozitie in topurile televiziunilor din Romania!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Bravo, ai stil! Celebrities”  va debuta la Kanal D, cu sezonul sase, miercuri, 22 ianuarie. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici va fi difuzat patru zile consecutiv; de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si, in fiecare sambata, Galele eliminatorii vor fi difuzate incepand cu ora 23:00.

Serialul de comedie  “Moldovenii”  isi schimba ziua si ora de difuzare, incepand din aceasta saptamana.

Telespectatorii vor putea urmari productia realizata de Kanal D, in colaborare cu trupa “3Chestii”, in fiecare duminica, de la ora 23:00.

Emisiunea de reportaje  “Asta-i Romania ”, prezentata de Mihai Ghita va fi difuzata, incepand din aceasta duminica, la ora 14:30. Serialul turcesc  “Ma numesc Zuleyha”  continua la Kanal D, productia va putea fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ultimul episod al serialului “Gulperi” a pozitionat Kanal D pe prima pozitie in topurile televiziunilor din Romania!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies