“Am renunțat” Iulia Albu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor

“Am renunțat” Iulia Albu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor
“Am renunțat” Iulia Albu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor

Iulia Albu a făcut primele declarații după ce a ajuns în spital. Vedeta a avut parte de intervenția medicilor și de administrarea unor perfuzii. Iată ce a pățit aceasta și care este starea ei de sănătate!

Recent, Iulia Albu și-a îngrijorat admiratorii, după ce a postat o poză de pe patul de spital pe platformele de socializare. Aceasta a avut nevoie de intervenția medicilor și i s-au administrat perfuzii. Iulia Albu a oferit câteva declarații despre starea ei de sănătate din prezent.

Starea de sănătate a Iuliei Albu, după ce a ajuns pe perfuzii la spital

Iulia Albu obișnuiește să își țină întotdeauna urmăritorii la curent cu toate momentele din viața sa, iar de această dată a dezvăluit că nu s-a simțit bine de sărbători și a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

''Am avut niște sărbători de poveste. Aveam nevoie de un mic refresh.'', a spus Iulia Albu în mediul online.

Citește și: „E un pas firesc într-o relație care funcționează.” Mihai Albu, despre căsătoria cu actuala sa parteneră

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iulia Albu, primele mărturisiri după ce a ajuns pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Așa, de sărbători.” Iulia Albu, în spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Iulia Albu, dezvăluiri despre stilul ei de viață sănătos

Iulia Albu se laudă cu un trup de invidiat, iar aceasta a dezvăluit în urmă cu ceva timp cum reușește să se mențină în formă. Având în vedere faptul că vedeta are timpul limitat și un program încărcat, Iulia Albu ține cont de câteva aspecte, asta pentru a avea un trup cât mai armonios.

''Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.

Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești'',
a declarat, în urmă cu ceva vreme Iulia Albu pentru viva.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Să fie cât mai fericiți împreună!”. Reacția Iuliei Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are o nouă relație

Iulia Albu, primele mărturisiri după ce a ajuns pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce reacție a avut Maria Constantin, după ce Iulia Albu a jignit-o



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„E un pas firesc într-o relație care funcționează.” Mihai Albu, despre căsătoria cu actuala sa parteneră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies