„Să fie cât mai fericiți împreună!”. Reacția Iuliei Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are o nouă relație

cum a reactionat iulia albu la noua relatie a fostului sot
Deși nu și-a dorit să mai fie asociată cu fostul său soț, Iulia Albu a dat primele declarații cu privire la noua relație a acestuia

Deși nu și-a dorit să mai fie asociată cu fostul său soț, Iulia Albu a dat primele declarații cu privire la noua relație a acestuia.

Vestea legată de noua relație a designerului Mihai Albu, a ajuns și la urechile fostei sale partener, Iulia Albu, astfel, reacția acesteia nu a întârziat să apară.

 

Designerul Mihai Albu este împlinit acum și pe plan personal

Designerul Mihai Albu s-a afișat cu noua sa partenera chiar pe pagina de Facebook, acolo unde a postat două fotografii alături de aceasta, cu descrierea  „Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”.

Într-una dintre fotografii o putem vedea pe noua sa partenera cum îi oferă un pupic pe obraz, la care fanii nu au întârziat să reacționeze:  “E frumos Bucureștiul, dar și compania este foarte frumoasă!”, a fost unul dintre comentarii.

mihai albu noua iubita
Deși nu și-a dorit să mai fie asociată cu fostul său soț, Iulia Albu a dat primele declarații cu privire la noua relație a acestuia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”. Mihai Albu iubește din nou

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Care a fost prima reacție a Iuliei Albu, după ce a aflat vestea

Se pare că Iulia Albu este chiar fericită pentru fostul său soț. Cu toate acestea, a menționat că nu își mai dorește să existe referiri cu privire la persoana sa, atunci când vine vorba despre Mihai Albu.

Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

  Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.”,  a declarat Iulia Albu.

iulia albu declaratii
Deși nu și-a dorit să mai fie asociată cu fostul său soț, Iulia Albu a dat primele declarații cu privire la noua relație a acestuia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

 

Iulia Albu se află și ea într-o relație fericită

În prezent, criticul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii presei, cu logodnicul său de 5 ani, Mike, care este cetățean străin.

Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult.

Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.”, a declarat  Iulia Albu.

iulia albu relatie
Deși nu și-a dorit să mai fie asociată cu fostul său soț, Iulia Albu a dat primele declarații cu privire la noua relație a acestuia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies