Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

Adrian Oianu
Cine este Adrian Oianu

Adrian Oianu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari de la noi din țară. Ce îl face remarcat pe creatorul de modă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Oianu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și prin ce se diferențiază față de alți designeri vestimentari, dar și alte detalii legate de viața lui personală.

Cine este Adrian Oianu

Citeste si: Cine este MAURICE MUNTEANU. „Copilăria mea a fost destul de atipică, în sensul în care am crescut în comunism."

Cine este Adrian Oianu
Cine este Adrian Oianu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Ce vârstă are  Adrian Oianu

Adrian Oianu, în vârstă de 55 de ani, este primul designer român care a preluat elemente ale costumului tradițional și le-a reinterpretat în mod contemporan. Adrian Oianu a explorat tradiția poporului român la cel mai înalt nivel, făcând din straiele populare adevărate piese de artă.

Ce studii are Adrian Oianu

Citeste si: Cine este soțul Andreei Berecleanu. „M-am căsătorit din primul an de facultate cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adrian Oianu s-a născut la Constanța în 1967, iar în 1993 a renunțat la Facultatea de Drept pentru a intra în lumea modei.

Dragostea pentru modă și cea pentru tradițiile și vestimentația poporului român l-au făcut pe Adrian Oianu să fie unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, creațiile sale bucurându-se de un succes extraordinar peste hotare.

Adrian Oianu a absolvit cursurile Universității de Artă „Parsons and Ottis” din Los Angeles și este singurul creator român care a lucrat în marele concern american Liz Claiborne ca designer pentru brandurile DKNY Jeans și Laundry.

După o experiență de peste 15 ani de lucru în Turcia și SUA, Adrian Oianu s-a lansat ca brand în lumea modei din România în 2006. Adrian Oianu a reunit peste 100 de colecții semnate și zeci de prezentări de modă, surprinzând în totdeauna publicul prin creațiile sale. Fiecare nouă colecție, după ce este lansată în București, este promovată printr-un turneu în marile orașe ale țării. Cu o experiență de 25 de ani în lumea modei, Adrian Oianu are peste un milion de produse unicat vândute în întreaga lume.

Cu ce se diferențiază Adrian Oianu față de ceilalți creatori de modă

Cuvântul care-l caracterizează cel mai bine pe Adrian Oianu este sustenabilitatea. Designerul colectează cămăși populare vechi, pe care în mare parte le conservă într-o colecție unică de peste 100 de ii recuperate din diferite colțuri ale țării. Pe cele aflate în condiții de degradare, le reciclează și reintroduce în circuitul vestimentar drept aplicații pe rochii, mantouri sau tricouri din jerse.

Mai mult decât atât, Adrian Oianu lucrează doar cu materiale din stoc, care sunt deja produse, pe care alții nu le-au mai cumpărat. Grija pentru mediu îl face pe designer să nu comande la fabrici materiale special pentru el. Astfel, un concept inedit născut din ideea de sustenabilitate și din apreciere pentru portul românesc l-au făcut pe Adrian Oianu să se diferențieze foarte ușor de ceilalți creatori de modă.

Adrian Oianu s-a căsătorit toamna aceasta

Citește si: Designerul Adrian Oianu s-a căsătorit cu Adelina Manea. Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași

Soția lui Adrian Oianu
Soția lui Adrian Oianu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Andreea Berecleanu. „Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”

Rochia soției a fost creată de Adrian Oianu

Adrian Oianu și partenera s-a  de viață, Adelina Menea, s-au căsătorit religios pe data de 1 octombrie sub privire emoționante ale celor apropiați. Ceremonia a fost una plină de stil și rafinament, iar rochia pe care a purtat-o Adelina în ziua fericitului eveniment a fost creată chiar de către designer.

Creatorul de modă a făcut o adevărată piesă de artă pentru soția sa, respectând tiparul și stilul său caracteristic. Rochia Adelinei a fost de un rafinament special și o lejeritate tipică lui Oianu, exprimând feminitate și sensibilitate. Adrian și Adelina au avut cununia civilă în luna iunie a acestui an și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

„E foarte plăcut. Sunt la vârsta la care pot să apreciez, chiar m-am bucurat, am trăit deplin acest eveniment, căci fie vorba între noi, am așteptat foarte mult, dar a meritat. Îmi face plăcere să văd lume, oameni apropiați, familia mărită.”, a declarat Adrian Oianu în cadrul unei emisiuni la câteva săptămâni după cununia civilă.

La cununia religioasă Adrian și Adelina i-au avut alături pe cei care au ales să le fie părinți spirituali, Andreea Berecleanu și soțul său.

Adrian Oianu s-a căsătorit
Adrian Oianu s-a căsătorit[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies