„Avem carnea tocată un pic mai grasă și afumătura. Deasupra punem o sticlă de vin spumant, nu vom mai pune apă la fiert.” Rețeta sarmalelor de Crăciun a Gabrielei Cristea!

„Avem carnea tocată un pic mai grasă și afumătura. Deasupra punem o sticlă de vin spumant, nu vom mai pune apă la fiert.” Rețeta sarmalelor de Crăciun a Gabrielei Cristea!
„Avem carnea tocată un pic mai grasă și afumătura. Deasupra punem o sticlă de vin spumant, nu vom mai pune apă la fiert.” Rețeta sarmalelor de Crăciun a Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea a prezentat rețeta sarmalelor de Crăciun pe care a început deja să le prepare cu multă grijă.

O zi ne mai desparte până la Crăciun, iar Gabriela Cristea a pregătit deja toate preparatele necesare pentru o masă îmbelșugată. După mai multe rețete de dulciuri, Gabriela Cristea a venit și cu rețeta nelipsitelor sarmale de pe masa de sărbători.

„Pun cimbru destul de generos chiar în interior.” Cum prepară umplutura pentru sarmale Gabriela Cristea

Citește și: „Moșul vine mai repede la Gabriela. Merită și ea, a muncit și Moșul a venit mai repede.” Tavi Clonda, cadou pentru Gabriela Cristea în valoare de 7000 de lei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Ne apucăm de cozonacii de Crăciun. Punem crema de ciocolată generos.” Rețeta cozonacilor de Crăciun a Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, de ce ingrediente are nevoie pentru umplutura sarmalelor, ce condimente oferă un gust inedit acestora și cum folosește sucul de roșii pentru un bol plin de savoare.

„Avem carnea tocată, iar eu iau carnea de porc un pic mai grasă. În același timp avem tocată și afumătura. Eu am avut pulpă de porc afumată. Pe lângă asta, pun și orez, dar neapărat și sare, dar trebuie să gustați varza pentru a vedea cât e de sărată. Pun cimbru destul de generos chiar în interior, pun piper alb măcinat, întotdeauna pun și aceste roșii pasate pentru că îmi place ca sarmalele să fie roșii.
Am terminat de amestecat carnea și lăsăm compoziția cam o oră să se liniștească. Avem aici varza pe care trebuie să o gustați să vedeți cât e de sărată.”,
a povestit Gabriela Cristea.

„Prima dată punem un strat generos de varză jos pentru a nu se lipi sarmalele de oală.” Cum pune la fiert sarmalele Gabriela Cristea și care este ingredientul secret

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a explicat care sunt pașii până ca sarmalele să ajungă la cuptor, dar și cum folosește o sticlă de vin spumant pentru ca ele să fie fragede, apoi le lasă timp de 3-4 ore la foc mic până sunt gata. „Prima dată punem un strat generos de varză jos pentru a nu se lipi sarmalele de oală, punem și cimbru. După ce am așezat primul strat de sarmale, punem sos de roșii generos, punem și cimbru și continuăm așa până la sfârșit.

Când am ajuns la sfârșit, punem un strat de varză deasupra, iar tot aici mai punem un cimbru și sos roșu. Deasupra punem o sticlă de vin spumant, nu vom mai pune apă la fiert. Punem la foc pentru o oră. După ce au stat o oră pe aragaz, le punem la cuptor, la 120 de grade. Timp de 3-4 ore doar mai verificați dacă mai trebuie apă. Poftă bună și un Crăciun fericit!”, a
mai povestit Gabriela Cristea.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețeta autentică a Gabrielei Cristea pentru un cozonac pufos și delicios

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies