„Avionul a căzut în gol de 3 ori!”Ce i s-a întâmplat lui Emily Burghelea în Maldive. Vedeta a trecut prin clipe tensionate în vacanța cu familia

„Avionul a căzut în gol de 3 ori!”Ce i s-a întâmplat lui Emily Burghelea în Maldive. Vedeta a trecut prin clipe tensionate în vacanța cu familia
„Avionul a căzut în gol de 3 ori!”Ce i s-a întâmplat lui Emily Burghelea în Maldive. Vedeta a trecut prin clipe tensionate în vacanța cu familia

Emily Burghelea are o comunitate foarte mare de persoane care o urmăresc și o susțin, din momentul în care a intrat în lumina reflectoarelor.

Vedeta este foarte activă în mediul online și împărtășește cu cei de acasă aproape tot ce face, lucru care îi bucură pe fani, deoarece își doresc să fie la curent.

Citește și: „A fost crunt, m-am îmbolnăvit de supărare. A venit o asistentă să-mi facă perfuzii. Am suferit enorm.” Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!

Ce i s-a întâmplat lui Emily Burghelea în Maldive

Recent, Emily Burghelea a avut o vacanță în străinătate împreună cu familia sa, iar pentru a se întoarce acasă, au ales să se îmbarce într-un avion. Însă, pe parcursul călătoriei lor, au avut parte de anumite peripeții, iar tânăra a explicat în detaliu ce s-a întâmplat.

„Am ajuns cu bine! Am trecut printr-o furtună GROAZNICĂ, avionul a căzut în gol de 3 ori dar mulțumim lui Dumnezeu suntem bine.”,

a scris Emily Burghelea, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emily Burghelea s-a confruntat cu probleme în Maldive

Vedeta s-a confruntat cu o alergie la soare, după ce a ajuns la destinație, iar inițial, a considerat că trebuie să îi ceară ajutorul unui medic.

„E o alergie la soare, pentru că eu nu știu să am alergie la ceva. Îmi vine să zic că vreau să mă duc la spital. Mă mănâncă tot corpul...”, a spus Emily Burghelea, pe contul ei de Instagram.

După ce vedeta a mărturisit că se confruntă cu această alergie, soțul ei a povestit tuturor celor de acasă că au chemat un medic pentru a observa concret ceea ce are soția lui.

„A venit și medicul pentru că au reapărut bubițele în număr foarte mare și pe mâni și pe picioare”, a fost și mesajul publicat de soțul fostei concurente de la Kanal D.

Citește și: „Am plecat de acasă.” Ce a anunțat soțul lui Emily Burghelea, pe rețelele de socializare, după ce a declarat că își dorește să își schimbe locuința

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies