„A fost crunt, m-am îmbolnăvit de supărare. A venit o asistentă să-mi facă perfuzii. Am suferit enorm.” Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!

„A fost crunt, m-am îmbolnăvit de supărare. A venit o asistentă să-mi facă perfuzii. Am suferit enorm.” Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!
„A fost crunt, m-am îmbolnăvit de supărare. A venit o asistentă să-mi facă perfuzii. Am suferit enorm.” Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!

Emily Burghelea a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când s-a despărțit de Andrei, soțul său.

Emily Burghelea este o prezență foarte cunoscută în mediul online, acolo unde activează încă din perioada în care s-a făcut cunoscută în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ulterior, blondina a trecut printr-o serie de momente care i-au marcat viața, iar astăzi, traversează o perioadă în care se simte cu adevărat fericită și împlinită.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, soțul său.

Cei doi sunt împreună de aproape trei ani și s-au căsătorit în 2021, după ce au devenit părinți pentru prima dată. În momentul de față, Emily Burghelea și Andrei sunt fericiții părinții a doi copii minunați, o fată pe nume Amedeea și un băiețel pe nume Damian.

Emily Burghelea și soțul său s-au despărțit înainte de a se căsători

Citește și: „Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!
Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său![Sursa foto: Instagram]

În momentul de față, Emily Burghelea și Andrei sunt de nedespărțit, bucurându-se împreună de tot ceea ce le oferă viața și reușind să treacă ținându-se de mână prin situațiile mai puțin fericite care intervin de-a lungul timpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate acestea, lucrurile nu au fost întotdeauna așa pentru ei doi.

Blondina a povestit în cadrul unui interviu că înainte să devină soț și soție și să formeze o familie, cei doi au stat despărțiți pentru a conștientiza dacă se iubesc cu adevărat sau este o simplă relație trecătoare. Potrivit spuselor sale, atât vedeta, cât și soțul său au suferit foarte mult, dar se bucură că au trecut prin această încercare pentru că astfel au conștientizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Deși în adâncul sufletului meu știam că el este alesul inimii mele, nu eram sigură că are disponibilitatea emoțională necesară ca să începem o relație serioasă, muncea foarte, foarte mult și avea o viață agitată, ne vedeam destul de rar, nu vorbeam foarte mult, iar focul din sufletul meu ardea mocnit, până când ne-am certat și ne-am despărțit. Am suferit enorm, l-am sunat de sute de ori în noaptea în care ne-am luat adio, însă Dumnezeu a decis că aveam amândoi nevoie să trecem prin foc ca să putem să ne bucurăm apoi de fericire! Nu

ne-am mai vorbit o perioadă, sufletele noastre erau în continuare un întreg, dar drumurile nu ni s-au mai intersectat pentru o vreme și a fost dureros, dar în momentul în care ne-am reîntâlnit, după ce ne-a fost atâta dor, am conștientizat că nu putem să trăim unul fără celălalt și am decis că eram amândoi pregătiți să întemeiem o familie. Cu ajutorul lui Dumnezeu, asta am și făcut, iar acum avem doi prunci de care ne bucurăm în fiecare moment, pe care îi creștem cu iubire, implicare și devotament, ei sunt rodul iubirii noastre și ne înseninează fiecare zi !”,
a declarat Emily Burghelea pentru  Viva.ro.

Emily Burghelea s-a îmbolnăvit după ce s-a despărțit de Andrei

Citește și: Cum arată locuința lui Emily Burghelea. Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie

Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său!
Emily Burghelea a trecut prin momente traumatizante când s-a despărțit de soțul său![Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despărțirea de Andrei a fost o adevărată încercare în viața lui Emily Burghelea, care a trecut prin momente cu adevărat grele. Fosta asistentă TV a povestit că această suferință i-a cauzat chiar probleme de sănătate și a avut nevoie de asistență medicală la domiciliu.

Din fericire, cei doi au reușit să se regăsească și să conștientizeze cât de mult înseamnă unul pentru celălalt, iar astăzi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

„Se spune că fără tristețe nu exista fericirea. Poate dacă nu am fi traversat acea perioadă dificilă nu am fi fost astăzi aici. Ne-a fost greu atunci însă am avut nevoie să conștientizăm cât de mult ne iubim, am avut nevoie să vedem că viața poate să fie roz, dar noi, unul fără celălalt, vedem alb-negru, am avut nevoie să ne reîntâlnim când amândoi am fost pregătiți să formăm ceea ce nouă ne place să numim familia perfectă! Am trecut prin despărțire și a fost crunt, nu credeam că este posibil, dar m-am îmbolnăvit de supărare. Am avut nevoie de îngrijiri la domiciliu, a venit o asistentă să-mi facă perfuzii la domiciliu, mama s-a întors din străinătate să stea cu mine, am suferit enorm, și el la fel, dar fără acele momente nu am fi conștientizat cât însemnam unul pentru celălalt… Tot răul este mereu spre bine! Nu ne-am mai separat vreodată de atunci și nici nu o vom mai face vreodată!”, a mai spus Emily Burghelea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies