„Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

„Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul
„Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

De când s-a născut al doilea copil, Emily Burghelea a întâmpinat probleme continue cu el.

Chiar și atunci când copilul era sănătos, ea sau soțul său se îmbolnăveau frecvent. În prezent, deși părinții sunt sănătoși, Damian se confruntă în continuare cu probleme de piele persistente.

În trecut, el a fost diagnosticat cu dermatită atopică, dar starea sa a continuat să se înrăutățească și niciuna dintre tratamentele anterioare nu a fost eficientă.

Citește și: Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil

Damian are probleme de sănătate

După ce medicul de familie a încercat toate opțiunile disponibile pentru a trata problema lui Damian, dar fără succes, vedeta a fost recomandată să consulte un medic dermatolog și unul alergolog. Potrivit declarațiilor făcute de fostul concurent de la emisiunea „Bravo, ai stil", ea suspectează că dermatita copilului ei poate fi legată de alimentația sa, deoarece îl hrănește exclusiv la sân.

Fosta concurentă adaugă că există posibilitatea ca Damian să fie alergic la anumite detergenți sau materiale, dar până în prezent acestea rămân doar presupuneri, deoarece nu există nicio dovadă clară în acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a declarat Emily despre fiul ei

Având în vedere numeroasele opțiuni și opinii diferite venite atât de la medici, cât și de la fani și cunoscuți, Emily Burghelea ia în considerare toate posibilitățile, inclusiv medicina homeopată. Situația lui Damian a ajuns la un punct în care mama sa nu mai poate suporta să-l vadă suferind, mai ales că petele de pe față îi provoacă mâncărime și durere.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică.Căutăm

specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să  vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a  spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la
detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar  foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău.Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante. 
Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva”,
a spus Emily Burghelea, pe contul personal de Instagram.

Îngrijorarea nu este doar a Emiliei, ci și a lui Andrei, tatăl lui Damian. Acesta a ajuns la concluzia că orice ieșire din casă îi afectează starea fiului său și nimeni nu a reușit să identifice cu exactitate cauza dermatitei copilului.

„Mereu când plecăm îi apar, nu s-a găsit o explicație logică și i-am dat cu tot ce ni s-a explicat. Îi apar, îi dispar, acum e un pic cam agravant…”, a spus și soțul vedetei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Am plecat de acasă.” Ce a anunțat soțul lui Emily Burghelea, pe rețelele de socializare, după ce a declarat că își dorește să își schimbe locuința

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum a reacționat soacra lui Emily Burghelea, după ce a auzit despre al treilea copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies