Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică? Mesajul blondinei i-a uimit pe fani: „Știu că ați așteptat...”

Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?
Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a spus tot adevărul în fața urmăritorilor ei! Este sau nu însărcinată?

Aya și Andrei s-au cunsocut pentru prima oară în casa dragostei din Turcia și chiar din primele episoade s-a putut observa o atracție între ei. Cei doi s-au hotărât să rămână împreună încă de atunci și se pare că relația lor s-a consolidat în adevăratul sens al cuvântului, asta pentru că au rămas unul alături de celălalt până astăzi. Tinerii au planuri mari împreună și toți se așteaptă ca în orice moment, Andrei să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit chiar că are deja pregătit inelul de logodnă, însă nu a găsit momentul potrivit pentru cererea în căsătorie.

Tânăra se află în această perioadă în Liban, în vizită la tatăl său, dar ține în continuare legătura cu fanii de pe rețelele de socializare. Astfel, Aya le-a transmis un mesaj important urmăritorilor, asta după ce în ultimele zile a primit nenumărate mesaje în care era întrebată dacă este sau nu însărcinată.

Citeste si: Ioana Filimon a fost victima bullying-ului: „M-am dus la mama plângând”

Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?
Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai multe imagini cu ea și Andrei au fost postate pe Tik Tok, iar tânăra a spus că nu este nimic adevărat.

În videoclipul postat pe rețelele de socializare sunt momente dintr-un live făcut de Aya și Andrei, unde au glumit că urmează să devină părinți.

„Știu că ați așteptat un răspuns din partea mea, doar că nu am putut să vi-l dau mai devreme pentru că am avut dureri foarte mari de cap. Vreau să spun că nu, nu sunt însărcinată! Acel cont de pe Tik Tok nu este la meu.

Nu știu cine este persoana aceea, nu știu de unde până unde s-a ajuns că eu aș fi însărcinată. Dacă vă uitați la mine pe Youtube, la live-ul făcut de mine și Andrei, veți înțelege că totul a fost o glumă.

Videoclipul postat pe Tik Tok, în el sunt tăiate anumite părți, încât să se înțeleagă că eu aș fi însărcinată. Atât timp cât noutățile nu vin din gura mea, să nu credeți toate prostiile.

Lumea vorbește multe, asta nu înseamnă că tot ce se vorbește este adevărat”, a spus Aya pe contul său de Instagram.

Citeste si: Cântăreața Dodo, de urgență la spital după ce s-a infectat cu Covid-19: „Face tratament...”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?
Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică?[Sursa foto: Instagram]

Aya și Andrei de la Puterea dragostei au fost despărțiți

Cei doi au trecut printr-o despărțire chiar înainte să plece în republica Dominicană împreună. Invitați în paltoul WOWbiz, cei doi au vorbit despre motivul pentru care nu au mai vorbit în acea perioadă.

„Am avut vacantă de câteva zile să venim în România, doar fetele. Deodată m-am trezit cu Andrei în România.

Nu că nu mi-aș fi dorit să fie cu mine, doar că m-am simțit controlată. Atunci ne-am certat și n-am mai vorbit”,  a mai spus fosta concurentă de la Puterea dragostei, în platoul WOWbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gina Chirilă, momente de panică într-un club din China: „Mi s-au pus droguri în băutură”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies