Ioana Filimon a fost victima bullying-ului: „M-am dus la mama plângând”

Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei!
Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei!

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din adolescența ei.

Iona Filimon, una dintre cele mai frumoase femei din România, are 28 de ani, este fotomodel și se bucură de foarte mult succes, dar nu doar la noi în țară, ci și în străinătate. Bruneta a câștigat de-a lungul timpului două titluri foarte importante prin intermediul cărora a și devenit atât de cunoscută: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. De asemenea, Ioana a studiat Ingineria și Protecția Mediului, dar cea mai mare pasiune pe care o are este, bineînțeles, modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență. 

În aceeași notă cu ceea ce iubește să facă se află și interesul pentru modă, drept pentru care tânăra a și ales să participe în cel de-al șaptelea sezon de la „Bravo, ai stil! Celebrities?”, unde concurează alături de alte 8 tinere pentru a câștiga marele titlul de cea mai stilată femeie din România.

Cât despre viața ei amoroasă, vedeta a mărturisit că nu a avut parte de iubire și liniște în adevăratul sens al cuvântului.

Se pare că relațiile în care a fost implicată în trecut nu au fost deloc roz, dat fiind faptul că dezvăluirile ei ulterioare au șocat pe toată lumea.

Citeste si: Gina Chirilă, momente de panică într-un club din China: „Mi s-au pus droguri în băutură”

Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei!
Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ioana Filimon, bătută și înșelată în trecut de iubit

Invitată în platoul unei emisiuni, Ioana Filimon a vorbit despre faptul că știe ce înseamnă violența domestică, dat fiind faptul că a avut experiențe de acest fel în trecut. Bruneta a mărturisit la acel moment că a fost agresată de unul dintre partenerii ei, atât fizic, cât și verbal. 

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta.

Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal”, a declarat atunci frumoasa concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, filmat când primea ordinul de restricție împotriva Alexandrei! Fotbalistul plângea în fața ei: „Dacă ai ținut la mine...”

Ioana a fost victima bullying-ului în adolescență!

Fosta miss România și-a făcut curaj și a vorbit despre episoadele mai puțin plăcute din trecutul ei, deși nu este obișnuită să povestească lucruri din viața ei personală. Ea mărturisește că nu are nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și cu toate acestea, buzele ei au fost aspru criticate de colegii pe care i-a avut și nu numai. Ioana Filimon a suportat multe afirmații supărătoare la adresa ei, explicând chiar că a avut și o poreclă ce pleca de la aspectul fizic.

„Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca”. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împacpe toată lumea. A fost greu la început, după ce am câștigat, pentru că m-a izbit faptul că lumea nu este atât de roz cum o vedeam eu de la Timișoara”, a povestit aceasta pentru Viva.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă, dezvăluiri despre separarea dintre ei: „E o schimbare bruscă”

Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei!
Ioana Filimon, dezvăluiri din adolescența ei![Sursa foto: Instagram]

Deși a avut o copilărie minunată alături de familia ei, momentul în care a trebuit să se izbească de lumea exterioară nu i-a fost atât de simplu. Ea își aduce aminte cu tristețe de momentele în care ajungea acasă plângând după toate criticile pe care le auzea în clasă, de la colegi.

„Sunt o femeie simplă, modestă și provin dintr-o familie modestă, dar unită. Mai am un frate. Am o relație foarte bună cu părinții și am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost un copil activ, nu stăteam locului deloc. Adolescența nu  a fost o perioadă foarte frumoasă, am avut parte de bullying. Chiar m-am dus odată la mama, plângând, și am întrebat-o ce să fac. Mă dureau remarcile legate de aspectul fizic, de buzele mele mai proeminente”, a mai adăugat frumoasa brunetă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Comănici și Alexandra de la Puterea dragostei s-au reîntâlnit! Ce discuții au avut cele două câștigătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies