Sebastian Chitoșcă, filmat când primea ordinul de restricție împotriva Alexandrei! Fotbalistul plângea în fața ei: „Dacă ai ținut la mine...”

Sebastian Chitoșcă, cu lacrimi în ochi în fața Alexandrei!
Sebastian Chitoșcă, cu lacrimi în ochi în fața Alexandrei!

Sebastian Chitoșcă a fost surprins în momentul despărțirii de Alexandra, când primea ordinul de restricție împotriva ei, în Germania.

Fostul concurent de la Survivor România trece printr-o perioadă foarte dificilă, dat fiind faptul că s-a despărțit de soția lui, Alexandra, alături de care locuia în Germania. Tânăra a fost cea care a pus capăt poveștii lor după ce i-a spus clar că nu mai vrea să fie într-o relație cu el, fapt care a dus și la întoarcerea ei în casa părintească. Ulterior, Sebastian a încercat de nenumărate ori să reia legătura cu soția lui și să vorbească față în față. 

Ajuns în Germania, fostul fotbalist nu a putut intra în casa lor și a ales să sune la poliție pentru a anunța că va sparge butucul. După apel, acțiunile au luat o întorsătură total neașteptată. Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au întâlnit atunci în fața poliției, însă ea nu a vrut să coboare din mașină și să vorbească cu el, moment în care a primit ordin de restricție și o amendă.

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă, dezvăluiri despre separarea dintre ei: „E o schimbare bruscă”

Sebastian Chitoșcă, cu lacrimi în ochi în fața Alexandrei!
Sebastian Chitoșcă, cu lacrimi în ochi în fața Alexandrei![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chitoșcă, surprins în momentul despărțirii de Alexandra

Întreg momentul a fost filmat de un vecin, iar materialul video a fost distribuit rapid în mediul online.

Astfel, userul d.catalin95, persoana de la care a pornit informația, a fost cel care l-a surprins pe fostul concurent de la Survivor România într-unul dintre cele mai dificile momente din viața lui. Imaginea cu Sebastian Chitoșcă, înconjurat de polițiști, în timp ce plângea și se ruga de soția lui să iasă din mașină și să îl asculte este plină de încărcătură emoțională. Acesta le spunea polițiștilor că a fost plecat mai bine de 7 luni în Republica Dominicană, în junglă.
 

Citeste si: Vlad Gherman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Îmi aduc aminte...”. Ce le-a povestit actorul tuturor fanilor

Soția sa a venit cu mai multe dovezi în fața autorităților pentru a putea primi ordinul de restricție. Astfel, tânăra le-a arătat poze cu ea vânătă de acum șapte ani. Sebastian Chitoșcă recunoștea în cadrul emisiunii Teo Show că a lovit-o pe soția lui acum mai mulți ani, însă a mărturisit că nu a mai greșit cu absolut nimic de atunci.

„Imi arată poze cu tine vânătă de acum 7 ani”, „Alexandra, te rog iesi din masina. Daca ai tinut la mine...”,  îi spunea Sebastian Chitoșcă soției sale, printre lacrimi.

Citeste si: Speak, replică neașteptată la întrebarea legată de când va deveni tată: „M-ați înnebunit!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sebastian Chitoșcă, amendă de 250 de mii de euro dacă se apropie de Alexandra!

Timp de jumătate de an, fostul fotbalist nu mai are voie să se apropie de soția sa la nici 20 de metri. În baza documentului oficial, acesta riscă închisoare pentru 6 luni sau o amendă în valoare de 250 de mii de euro. 

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata.

Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro.

Citeste si: Andreea Tonciu își dorește noi intervenții estetice: „Costă 50-60 de mii de euro toate”

Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta n-o sa mai dea ochii cu mine pentru ca eu nu-mi doresc. Am si plecat din Germania ca sa nu mai fiu in stresul ala. M-am detasat si sunt in Romania de atatea zile. Eu ma asteptam sa se linisteasca ea si sa lamureasca cu tatal meu, nici macar cu mine, pentru că nu-mi mai doresc...”, sunt doar câteva din decarațiile pe care le-a făcut fostul concurent de la Survivor România în platoul Teo Show.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies