Andreea Tonciu își dorește noi intervenții estetice: „Costă 50-60 de mii de euro toate”

Andreea Tonciu vrea noi intervenții estetice!
Andreea Tonciu vrea noi intervenții estetice!

Bruneta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a mărturisit că este foarte hotărâtă să își schimbe complet înfățișarea!

Andreea Tonciu și sora ei mai mică, Lorena, au fost prezente la „Teo Show”, unde au dezvăluit noi detalii despre planul lor de viitor în legătură cu operațiile estetice pe care sunt mai mult decât pregătite să le facă. Cele două au vorbit și de intervențiile pe care le-au făcut deja și pare că nu vor să se oprească aici.

Cu toate că Andreea era de părere în trecut că nasul coroiat face parte din şarmul ei şi susținea cu tărie că o deosebeşte de toate femeile operate din showbiz-ul românesc, şi-a făcut până la urmă curaj şi

a decis să se programeze și ea la o astfel de intervenţie estetică. Astfel, bruneta a început să prindă gustul operațiilor de acest fel, iar acum este foarte hotărâtă să își schimbe complet înfățișarea.

Sora ei mai mică, Lorena, în vârstă de 21 de ani îi calcă evident pe urme. Amândouă au mărturisit câte intevenții și-au făcut până astăzi, dar mai ales ce planuri de viitor au în ceea ce privește aspectul fizic.

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

Andreea Tonciu, gata să scoată din buzunar 60 de mii de euro pentru o schimbare radicală

Bruneta a recunoscut că la început nu se simțea complexată de faptul că avea nasul diferit, dar după ce a început să apară des pe micile ecrane, anumite persoane au criticat-o foarte dur, iar asta a făcut-o să se simtă mai puțin bine în pielea ei.

Avalanșa de critici a dus-o direct în Turcia, pentru a se opera la o celebră clinică din Istanbul. 

„Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul). Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă.  Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul. Am pus mâna pe telefon și am vorbit cu medicul și i-am spus că daca nu-mi face luni programare, eu nu ma mai operez.

M-am dus în Turcia și luni m-am operat”,  a declarat Andreea Tonciu la Teo Show. 

Citeste si: Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, vor noi intervenții estetice!
Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, vor noi intervenții estetice![Sursa foto: Captură KANAL D]

Operația de rinoplastie nu este singura intervenție pe care o are.

Andreea și-a făcut de-a lungul timpului și implant mamar, însă nu este în totalitate mulțumită de cum arată. Pentru noile planuri pe care le are ar trebui să plătească nu mai puțin de 60 de mii de euro.

„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. 

Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul.

Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”,  a dezvăluit vedeta în emisiunea lui Teo Trandafir. 

Citeste si: Andreea Ibacka a născut! Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral Ibacka, au devenit părinți pentru a doua oară

Lorena Tonciu îi calcă pe urme: „Sunt foarte complexată”

Sora Andreei are 21 de ani și trei intervenții estetice. Lorena și-a făcut două rinoplastii, un implant mamar și injecții cu acid hialuronic în buze, dar nici ea nu vrea să se oprească aici. Cu toate că este foarte criticată pe rețelele de socializare din cauza faptului că are deja multe modificări, tânăra vrea să se simtă bine în pielea ei și ignoră complet toate mesajele de acest fel. 

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„M-am dus la 16 ani să mă operez la nas și nu s-a putut, abia la 18 ani m-am operat. Eu sunt foarte complexată și aș face orice ca să fiu frumoasă. Trebuie să arăt bine și când arunc gunoiul. Operația de rinoplastie am mai făcut-o o dată în urmă cu trei luni, iar acum sunt mulțumită de rezultat. 

Citeste si: Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, vor noi intervenții estetice!
Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, vor noi intervenții estetice![Sursa foto: Captură KANAL D]

De mine zice lumea că vai cum arătam înainte că am nu știu câte operații. Câte oprații am, că mi-am făcut doar două: nas și sâni, iar în buze mi-am pus acid. Sunt încă în creștere, am 21 de ani. Cred că până la 25 o să mă tot schimb. 

Vreau să-mi fac gușa, să-mi iau un pic din burtică grăsime și să-mi pună în posterior, iar la față vreau să-mi fac pomeții și buzele”,  a explicat Lorena Tonciu la Teo show. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Irina Birou a fost cerută în căsătorie! Interpreta a povestit momentul unic: „Am plâns non-stop...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies