Azra, victorie răsunătoare în fața rivalei sale, Neyran

Azra, victorie răsunătoare în fața rivalei sale, Neyran
Azra, victorie răsunătoare în fața rivalei sale, Neyran

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Neyran va avea parte de șocul vieții sale, în confruntarea profesională cu Azra.

Procesul de divorț al soților Tercan este în plină desfășurare iar Neyran și Koray sunt nerăbdători să afle deznodământul acestuia, convinși fiind că vor avea câștig de cauză în fața adversarilor lor. Pe de altă parte, Azra și Yildirim o asigură pe Melisa ca au mari șanse de câștig în procesul intentat soțului său, cu toate că Neyran a făcut totul pentru a câștiga procesul mult mediatizat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Neyran și Koray vor avea parte de un șoc uriaș atunci când martorul cheie al acestui proces, pe care l-au constrâns să depună mărturie falsă împotriva Melisei, va declara, în instanță, exact contrariul. Mai mult, Azra va puncta victoria uluitoare în fața adversarilor săi, cu ajutorul lui Sergen care, din dorința de a o recuceri pe frumoasa lui soție, s-a implicat major în acest caz.

Victoria răsunătoare a avocaților celebrei firme de avocatură Arsen&Cevher se răspândește cu repeziciune, iar Azra se va afla în fața unui caz care va impresiona întreaga echipă juridică din care face parte.

O fețită, pe nume Ece, și tatăl său Hîzîr vin să ceară ajutorul într-o situație dramatică pe care sunt nevoiți să o trăiască.

Ege, care a fost crescută doar de tatăl său, după ce mama sa, Defne, a părăsit-o imediat după ce s-a născut, trece printr-o suferință teribilă. După ce a abandonat-o, Defne s-a întors și vrea să obțină custodia fiicei sale. Extrem de săraci, Ece va impresiona atunci când este dispusă să ofere avocaților banuții strânși, cu greu, pentru încălțăminte, numai ca să fie ajutată de către aceștia pentru a rămâne alături de tatăl său.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Vinete pentru iarnă la borcan, rețeta Gabrielei Cristea. „Trebuie să fiarbă la foc foarte mic.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Calvarul prin care a trecut Cătălin Crișan din cauza dublei hernii: „Nu mai puteam să dorm deloc”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră


Cookies