Bad Angie s-a demachiat in direct la TV! Cum arata fara strop de machiaj

Bad Angie s-a demachiat in direct la TV! Cum arata fara strop de machiaj
Bad Angie s-a demachiat in direct la TV! Cum arata fara strop de machiaj

Bad Angie, pe numele ei adevarat Angie Moisescu, a acceptat provocarea si s-a demachiat in direct.

Cunoscuta blondina a dat la o parte machiajul si si-a aratat adevarata fata.

Bad Angie s-a demachiat in direct la TV

Fara nicio retinere, Bad Angie a pus mana pe demachiant si a renuntat la machiajul pe care si-l facuse singura cu putin timp inainte sa vina in direct la Antena Stars. Vedeta a mentionat inca de la inceput ca are pistrui, care s-au vazut ulterior.

Citeste si: „Trei zile am avut cancer”. Povestea adevărată a Ruxandrei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Maria „a murit” la Spitalul CF2 și-a „înviat” la Universitar. „Nu mă pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniște! Ce se întâmplă? Ce am pățit? Dorința mea fierbinte a fost auzită undeva, în Cer"

Bad Angie, nu face tratamente speciale pentru fata. Tanara, cunoscuta si drept "preferata lui Scarlatescu" de cand a participat la "Chefi la cutite", a declarat ca are grija sa isi faca diferite masti naturale.

Si-a gasit sufletul pereche

"Da, sunt cu cineva. E la inceput, vedem ce o sa fie. Nu vreau sa ma mai pronunt, inceputurile nu se povestesc, se traiesc.

Ne cunoastem de doua luni. M-a atras faptul ca este inteligent si imi plac barbatii inteligenti. Imi intelege meseria si cred ca e mandru de ceea ce fac. Si el este un om foarte ocupat, ne vedem mai mult seara. Nu are nicio legatura cu ceea ce fac eu. Nu vreau sa ma pronunt si sa zic ca am o relatie si peste doua luni sa zic ca nu mai am.
E penibil",
a declarat Bad Angie pentru Antena Stars.

Citeste si: Avea 23 de ani şi a murit după o partidă de sex! Ce au descoperit medicii când au făcut autopsia

Citeste si: Mariana Cojocaru, despre a doua operaţie a Andreei Bălan: "Relaţii nefaste karmice. Afecţiuni care se pot croniciza"

sursa: bzc.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

HOROSCOP 25-31 martie. Zodiac chinezesc. Săptămână excelentă pentru șobolani, Tigrii muncesc din greu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies