Bahar, îndrăgostită de Davut

Bahar, îndrăgostită de Davut
Bahar, îndrăgostită de Davut

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Tărâmuri nelegiuite”, evenimentele pline de emoție și suspans ce se vor derula în viețile protagoniștilor îndrăgitei producții vor continua să surprindă privitorul, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Coordonatorul misiunii speciale al Direcției Generale de Securitate nu se lasă până când ucigașul locotenentului Sezai nu va fi prins și pedepsit pentru fapta sa. Întreg Zonguldakul este în stare de șoc în urma teribilelor evenimente petrecute în oraș, iar Davut este convins ca afaceriștii francezi se fac vinovați de toate aceste drame prin care sunt nevoiți să treacă locuitorii orașului.

Bahar Aras, care s-a îndrăgostit de Davut, se teme că acesta poate deveni victima colegilor săi de afaceri francezi, care nu contenesc a provoca victime în rândul localnicilor. Gulfem nu vede deloc cu ochi buni “prietenia” dintre Davut și Bahar și îi cere acestuia să nu mai facă parte din viața sa. Davut suferă în tăcere din cauza neînțelegerilor cu femeia iubită.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Yavuz află că Gulfem are o mătușă, pe nume Mevheș, iar aceasta ar fi singura persoană în care frumoasa fată are încredere, și, astfel, bărbatul vrea să întoarcă acest <avantaj> în favoarea lui și a lui Ali Gelik, care vor să dețină mina de cărbune a familiei Pașazade.

Dacă va reuși Davut să afle cine se face vinovat de moartea lui Sezai și cum va reacționa Gulfem atunci când află că mătușa ei a venit în oraș puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tărâmuri nelegiuite”, difuzat la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies