Bărbaţii mincinoşi ai zodiacului! Ei te mint cu zâmbetul pe buze şi fără remuşcări!

barbati mincinosi zodiac
nu crede orice cuvânt frumos care ți se spune

Află în cine să nu te încrezi niciodată și care sunt cei mai mincinoși nativi ai zodiacului

Chiar dacă îți dorești o relație ca în povești și zile presărate cu bucurii și zâmbete, află că împreună cu acești nativi nu vei avea parte decât de plânsete și îndoieli.

Cei mai mincinoși nativi ai zodiacului

Gemeni

Ai reușit să întâlnești, în sfârșit, bărbatul visurilor tale! Totul pare minunat la început, este ca un prinț pe care îl așteptai, dar abia acum vin veștile proaste!

Nativul gemeni minte de îngheață apele. Te va lua de la început cu binișorul pentru a-i cădea în capcană și a te îndrăgosti, dar fix când te vei aștepta mai puțin, vei afla că te înșală. Ce e cel mai grav, este că nu va reunoaște acest lucru. Este posibil să aibă nenumărate iubite pe lângă tine, dar oricât i-ai demonstra că l-ai deconspirat, tot o va ține pe a lui, că este nevinovat.

Citeste si: Zodiile care atrag banii ca un magnet! Îi scot şi din piatră seacă!

mincinosi barbati zodiac
acești nativi îți vor frânge inima[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Berbec

Acest nativ te va face să te îndrăgostești din prima clipă de el, dar fii cu ochii în patru căci nu vei fi singura. Un alai de femei vor sta în spatele lui sorbindu-i fiecare cuvânt.

Când cineva îți va arăta adevărata lui față, nu vei reuși să crezi, atât de bine se pricepe berbecul să mintă.

Citeste si: Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Fecioară

Aici avem de-a face cu un nativ care ajunge să creadă orbeşte în propriile minciuni. Orice opinie pe care o are, indiferent dacă e a lui sau nu, o va spune cu atâta patos încât și el o va crede până la urmă.

Minte cu un talent ieşit din comun ,şi nimic nu poate ieși bine de aici. Până la urmă, îți vei da seama că lupul e îmbrăcat în haine de oaie și vei începe să suferi şi să pui la îndoială tot ce zice.

barbatii mincinosi zodiac zodii
nativul berbec te va face să plângi cu lacrimi amare[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Acest nativ te va iubi și va fi sincer... până la proba contrarie, care nu va întârzia să apară. Când va trebui să mintă, n-o să reușească să nimeni să identifice adevărul ascuns, din spatele poveştii. Doar că atunci când îți vei da seama, vei fi extrem de dezamăgită...

Orice nativ ți-ar ieși în cale, asigură-te că îl cunoști destul de bine înainte să îți faci prea mari speranțe în legătură cu o posibilă relație de lungă durată.

Mai bine prevăzătoare decât cu ochii în lacrimi!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfatul zilei de astăzi, luni 26 octombrie 2020. Nativii zodiei Leu, sfătuiți să fie mai precauți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies