Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

iubire horoscop final de an
până la final de an îți poți întâlni marea dragoste

Iară care sunt norocoasele zodiacului. Își vor întâlni sufletele pereche până la sfârșitul acestui an.

Finalul anului 2020 aduce vești bune în sfera dragostei. Care sunt zodiile care vor simți fluturi în stomac și își vor alege sufletul pereche:

Berbec

Pentru ca relația pe care o ai să funcționeze, va trebui să știi exact ce îți dorești de la partenerul tău. Dacă știi că nu e tocmai ce îți dorești, mai bine spune-i și încearcă-ți norocul în altă parte.

Ai prea multă iubire de oferit și ar fi păcat să o risipești.

Taur

Persoana iubită te face să te simți cea mai importantă ființă de pe pământ. Important este să îi acorzi aceeași atenție. Chiar dacă îți dorești stabilitate pe plan profesional, gândește-te că și partea sentimentală contează la fel de mult. Nu îți neglija partenerul, mai ales dacă acesta face eforturi zilnice pentru a te cuceri.

Gemeni

Pentru gemeni, finalul de an vine cu multe povești frumoase, dar niciuna dintre ele nu are legătură cu dragostea. Gemenii preferă să se axeze pe sex și ignoră sfaturile inimii.

ce zodii isi gasesc jumatatea final de an
iubirea este pretutindeni[Sursa foto: PixaBay]
 

Rac

Nativul rac trebuie să depună eforturi uriașe pentru a avea un final de an reușit, din punct de vedere sentimental.

Nu știe exact ce își dorește, dar face compromisuri și încearcă să-și salveze relația. Nu este exclus să treacă doar la relații sexuale.

marea dragoste final de an
trebuie să crezi în iubire pentru a o putea dărui[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu

Nativul leu trebuie să se mai destindă. Chiar dacă sufletul lor este plin de iubire, aceștia nu știu exact cum să exprime acest sentiment.

Sufletul pereche și-l va găsi leul chiar la locul de muncă, acolo unde își petrece foarte multe ore din zi.

Fecioară

Până la finalul anului, nativii din zodia fecioară vor rămâne singuri. Din cauza faptului că se entuziasmează într-un mod obsesiv pentru fiecare persoană întâlnită, fecioara va rămâne cu buza umflată.

Balanță

Nativii balanță vor scăpa de relația toxică în care se află, dar nu vor rămâne singuri.

Până la finalul anului își vor întâlni marea dragoste și vor fi mai fericiți ca niciodată.

Scorpion

Scorpionul va scăpa de amintirile fostei relații și se va axa pe distracție. Sfârșitul anului îi va prinde pe acești nativi dornici să experimenteze.

Săgetător

Săgetătorul trece printr-o perioadă excelentă. Dacă sunteți într-o relație, veți reuși să îi arătați partenerului de viață cât de mult îl iubiți, iar dacă sunteți singuri, nu vă faceți probleme.

Distracția va fi la cote maxime, la fel și iubirea.

Capricorn

Nativii acestei zodii vor avea un final de an destul de complicat. Nu știu exact ce să aleagă, și vor câte puțin din toate. Dacă se simt iubiți, încearcă să fugă, iar dacă au relații bazate doar pe sex, se simt folosiți.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vărsător

Pentru vărsător, începerea unei noi relații va însemna și reușită. Până la sfârșitul anului, vărăsătorii vor reuși să lege o frumoasă poveste de dragoste pe care o așteptau de multă vreme.

Pești

Peștii vor reuși să pună bazele unei relații armonioase, însă nu se știe dacă anul se va termina la fel de glorios pentru acești nativi.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 14 octombrie 2020. Peștii, apreciați de șefi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies