Bărbatul Berbec îndrăgostit - cum îl recunoști și cum îi păstrezi interesul

Bărbatul Berbec îndrăgostit
Bărbatul Berbec îndrăgostit - cum îl recunoști și cum îi păstrezi interesul

Află cum se comportă bărbatul Berbec atunci când este îndrăgostit și cum îi poți menține interesul viu într-o relație.

Un Berbec îndrăgostit se va lăsa condus de focul interior, care îl va determina să doboare pe oricine îi stă în cale pentru a obține femeia iubită. Pasional, libertin și șarmant, nativul din zodia Berbec evită adesea să se implice într-o relație serioasă, mai ales dacă simte că există riscul să-și piardă libertatea.

Berbecul îndrăgostit se transformă într-un copil curios, având un comportament specific primilor ani de viață.

Este extrem de șarmant și plin de umor, fiind o provocare pentru femeia de lângă el.

Cum se poartă un bărbat Berbec îndrăgostit

El este persoana care te va scoate din stările proaste și îți va aduce zâmbetul pe buze. Alături de el, totul se transformă într-o aventură. Berbecul urăște rutina și va face tot posibilul să te surprindă zi de zi, deci poate fi posibil ca într-o dimineață să te trezești alături de el într-o pădure, la capătul orașului.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 4-6 Iunie 2021. Soarele în Gemeni favorizează relaţiile de cuplu

Cum păstrezi interesul unui bărbat Berbec îndrăgostit

Femeia compatibilă cu bărbatul Berbec trebuie să fie la fel de spontană ca el, pentru a reuși să-l țină permanent în priză. Pentru ca relația să reziste, ambii parteneri trebuie să iubească aventura, călătoriile, activitățile care ridică nivelul de adrenalină la maxim sau sporturile în aer liber.

Bărbatul Berbec are nevoie în viața lui de o femeie pe care să o admire, care să-i fie parteneră în aventurile pe care acesta le inițiază, femeia Săgetător fiind ideală pentru un nativ din zodia Berbec.

Iată 5 reguli de care trebuie să ții cont pentru a păstra interesul unui Berbec:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

1.Îngrijește-te! Aspectul fizic contează enorm pentru bărbatul Berbec.

2.Lasă-l să fie bărbatul în relație!

3.Oferă-i zilnic complimente!

4.Fii atentă la criticile adresate!

5.Lasă-l să fie liber!

berbec compatibilitati

Citeste si: Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

Ce fel de bărbat este Berbecul 

Bărbatul Berbec este un Mascul Alfa, fiind totodată una dintre cele mai focoase figuri din zodiac. Este aprig la mânie, dar și în amor. Se aprinde foarte repede și poate părea un bărbat dur la prima vedere, fapt care nu este departe de adevăr.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Întrucât este guvernat de planeta Marte, Berbecul este luptător, se află adesea în mijlocul unor conflicte pe care le inițiază chiar el și nu ezită să-și impună punctul de vedere ori de câte ori are ocazia. Zodiile de apă mai ales, care sunt în majoritate, destul de blânde, îi pot cataloga ca fiind agresivi.

Berbecul trebuie să înceapă zi de zi lucruri noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze, întrucât se plictisește extrem de repede, dușmanul său cel mai mare fiind rutina.

Citeste si: Horoscop joi, 3 iunie 2021: O zodie are probleme mari în relație!

barbatul berbec intr-o relatie

Cu cine este compatibil bărbatul Berbec

Nativii din zodia Berbec vor face casă bună cu zodiile de Foc, Săgetătorii și Leii fiind extrem de compatibili cu aceștia. Vărsătorii și Gemenii, în egală măsură, vor fi pe aceeași lungime de undă cu berbecii, întrucât împărtășesc aceleași valori, fiind dornici de aventuri și experiențe inedite alături de partener.

Balanța este diametral opusă față de Berbec în cercul zodiacal, relațiile dintre aceștia fiind bazate pe discuții în contradictoriu, în mare parte.

Racii și Capricornii nu se potrivesc sub nicio formă cu Berbecii, întrucât vor forma un soi de cuadratură cu nativii din zodia Berbec în cercul zodiacal.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. "Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies