Beatrice Olaru într-un costum de baie minuscul! Imagini fierbinți din Bali cu marea campioană Exatlon sezonul 2

Beatrice Olaru într-un costum de baie minuscul! Imagini fierbinți din Bali cu marea campioană Exatlon sezonul 2
Beatrice Olaru într-un costum de baie minuscul! Imagini fierbinți din Bali cu marea campioană Exatlon sezonul 2

Beatrice Olaru a postat primele imagini din Bali, acolo unde își petrece luna de miere.

Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, a postat câteva imagini fierbinți de tot din Bali, acolo unde aceasta își petrece luna de miere. Instructoarea de fitness arată excelent din punct de vedere fizic, semn că nu a pierdut vremea după ce s-a întors din republica Dominicană.

La Exatlon, Beatrice a pierdut destul de mult din masa musculară, din cauza alimentației și a lipsei antrenamentului specific, însă din iarnă și până acum, războinica s-a pus la punct din punct de vedere fizic.

Acum, sportiva are un corp parcă sculptat și face senzație pe plajele exotice cu un costum de baie minuscul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Beatrice s-a declarat îndrăgostită iremediabil de locația exotică și a postat și un mesaj de acolo.

Citeste si: Nutriţioniştii ne dau veşti bune: ”Dintre toate dulciurile, aceasta este alegerea cea mai sănătoasă și dietetică“ Desertul de care să te bucuri în această vară

”Dacă aș putea m-aș muta într-un loc ca acesta. Cu mult soare, mult nisip și cu puțini oameni. Am o relație specială cu valurile. Simt că ele mă înțeleg și mă sfătuiesc cel mai bine”, a scris Beatrice Olaru pe contul ei de socializare.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Remediul care te scapă de negi şi de bătături! Ai nevoie de coji de ouă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies