Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală! Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a izbucnit în lacrimi în fața juraților

Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală!
Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală!

Mai sunt doar câteva zile până la Marea Finală a emisiunii de modă de la Kanal D, iar Bella Santiago vrea să renunțe cu totul la competiție!

Bella Santiago, una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, nu s-a mai putut abține în ultima ediție și a izbucnit în lacrimi, chiar în fața juraților! Simțindu-se neîndreptățită în ceea ce privește ținuta cu care s-a prezentat într-o zi anterioară, artista a mărturisit faptul că a fost depunctată în favoarea Vivianei Sposub, cea care a primit steluțele în locul ei. 

Citeste si: Viviana Sposub, reacție neobișnuită chiar înainte de Marea Finală! Afirmația i-a derutat pe telespectatori: „Nu știu ce caut în competiția asta!”

Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală!
Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală![Sursa foto: Captură YouTube]

Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală!

Artista i-a rugat pe cei trei jurați să îi explice de ce ținuta ei, pe care nu o considera deloc banală, nu a fost deloc apreciată. Pe de cealaltă parte, a ținut să precizeze faptul că stylingul Vivianei Sposub, compus doar din jeans, a primit steluțele pe care ea le-ar fi meritat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Așa vreau eu să renunț pentru că mi se pare că eu sunt ultima concurentă și am arătat prea puțin. Nu mi-am arătat stilul și să convingă oamenii să mă voteze în acest concurs. Cred că am venit prea târziu în concurs că să mai câștig oameni cu voturile pentru că deja oamenii de acasă au preferata lor, de la început până în momentul respectiv”, a fost remarca Bellei Santiago.

Raluca Bădulescu: „Bella a plâns sincer. S-au mai văzut lacrimi false în cadrul Bravo, ai stil!, dar Bella chiar a plâns din tot sufletul. Nu îi place să piardă, asta o dovedește tot ce a câștigat până acum. Își dorea să intre mult mai devreme că să dovedească tot ce putea până în momentul asta în așa fel încât să fie la același nivel cu celelalte concurente care sunt mai evoluate”.

Tibi Clenci: „Bella este un bulgare de foc, este o declarație că îi place, nu neapărat pentru noi, cât pentru public”.

Citeste si: Viviana Sposub, pe picior greșit în Gala Belle Epoque! Cum au analizat jurații ținuta vedetei: „Este veche, este un model urâțel!"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Captură YouTube]

Marea Finala „Bravo, ai stil! Celebrities”- 5 februarie 2022

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!

Concurentele râmase în emisiune vor intra, mai întâi de toate, în Semifinală, care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20:00. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”. Cum va decurge următoarea ediție a emisiunii de la Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies