Ben Adams va deveni tătic! Cântărețul a dat vestea cea mare într-un mod inedit!

Ben Adams va deveni tătic!
Ben Adams va deveni tătic! Cântărețul a dat vestea cea mare într-un mod inedit!

Ben Adams a anunțat că își ia adio de la libertate, întrucât este pe cale să devină tătic.

Ben Adams a făcut marele anunț. Cântărețul britanic, în vârstă de 39 de ani și soția lui, Sara Skjoldnes, vor deveni părinți anul acesta. Ben a anunțat că „își ia adio pentru totdeauna de la libertate”. În stilul său caracteristic, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, acesta a transmis internauților că urmează să devină tată.

Ben și Sara au propriul podcast, în care discută despre schimbările care apar în viața unor proaspeți părinți.

Fostul membru al trupei A1 este extrem de nerăbdător să își cunoască bebelușul și în ciuda glumelor pe care le face în mod frecvent despre viața de familie, acesta își va lua în serios atribuțiile de tătic.

„Care este vestea cea mare? Suntem foarte fericiți să anunțăm că vom avea un copil! Și, foarte curând, vă veți putea alătura cu toții în călătoria noastră în care ne luăm ‘Adio’ de la libertate pentru cel puțin 18 ani.

Avem și un podcast denumit ‘The Baby podcast’ (n.r. – Podcastul bebelușului)”, este mesajul transmis pe pagina de Instagram a cântărețului.

Ben Adams va deveni tătic!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ben Adams și soția sa sunt extrem de activi pe paginile de socializare, având un podcast cu sfaturi și recomandări pentru tinerii părinți, care nu au experiență în ceea ce privește creșterea copiilor.

Fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gură vești despre sexul bebelușului, dar și despre numele pe care aceștia l-au ales pentru copilul lor.

Citeste si: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună! „Încercăm să rezolvăm lucrurile...”

Ben Adams este unul dintre cei mai populari cântăreți din UK

Ben Adams este un cântăreț britanic extrem de popular, Edward Stephen Adams, pe numele său real.

Acesta a fost membrul trupei A1, înființată în 1998. Formația a câștigat premiul BRIT în 2001 pentru cel mai bun debut și a avut nenumărate hit-uri în topul UK.

Ben Adams va deveni tătic!

Citeste si: Mary-Kate Olsen iubește din nou după divorțul de Olivier Sarkozy: „Nu a fost niciodată atât de fericită...”

În anul 2002, Ben Adams a ales o carieră solo, după ce trupa s-a desființat, devenind ulterior și compozitor.

Cântărețul a compus piese pentru nume mari din muzica internațională precum Robin Thicke, Amalia Lily, Alexandra Burke, Craig David, JLS sau Sam Baily.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies