Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună! „Încercăm să rezolvăm lucrurile...”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună!
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor merge împreună mai departe și vor încerca să-și rezolve neînțelegerile.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că își vor rezolva problemele și vor rămâne împreună. Aceștia au recunoscut că au existat unele probleme în cuplul lor în ultima perioadă, însă amândoi își doresc să lupte pentru a salva această poveste de dragoste.

"Încercăm să rezolvăm lucrurile!", au spus ei într-o declarație pentru revista People.

„Nu s-au despărțit niciodată oficial și deși au luat în considerare această variantă, sunt încă împreună.

Au trecut printr-o perioadă grea. Dar nu este vorba despre o separare", spun surse din anturajul celor doi.

Sursa a adăugat că speculațiile care au apărut luna trecută conform cărora Rodriguez ar fi avut o aventură cu Madison LeCroy nu au reușit să îi despartă pe cei doi.

„Jennifer lucrează în Republica Dominicană și el este în acest moment în Miami, așa că este greu să se vadă, mai ales în condițiile pandemiei de coronavirus”, a adăugat sursa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună!

Citeste si: Jennifer Lopez, apariție fierbinte pe rețelele de socializare!

Alex Rodriguez, aventură cu vedeta reality show-ului Southern Charm?

Anunțul celor doi, conform căruia, aceștia luptă pentru a-și salva relația, a venit la câteva ore după ce mai multe surse au confirmat  că Jennifer Lopez(51 de ani) și Alex Rodriguez(45 de ani) s-au despărțit.

Presa americană a publicat vestea bombă a momentului. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez  păreau să fi rupt relația, după 3 ani de iubire în care au făcut înconjurul lumii împreună și au trăit momente de neuitat.

Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez în Bahamas, oferindu-i un inel cu diamant în valoare de un million de dolari.

Citeste si: Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!

Deși cei doi păreau nedespărțiți, speculațiile despre despărțire au început să curgă după ce Alex Rodriguez i-ar fi dat câteva aprecieri lui Madison LeCroy, vedeta reality show-ului Southern Charm.

madison lecroy
Madison LeCroy[Sursa foto: Instagram]

În vârstă de 30 de ani, presupusa amantă a lui Rodriguez a făcut câteva declarații pentru Page Six:  „El nu și-a înșelat niciodată logodnica cu mine! Nu vreau nimic rău pentru familia lui sau pentru a mea.

Suntem cu siguranță nevinovați!”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies