Beneficii uriase ale laptisorului de matca!

Beneficii uriase ale laptisorului de matca!
Beneficii uriase ale laptisorului de matca!

Ai imunitatea scazuta, iar colsterolul iti afecteaza sanatatea? Suferi de stres si ai probleme cu tensiunea arteriala?

Daca te confrunti cu oricare dintre problemele mentionate si iti doresti o solutie naturala si foarte benefica, laptisorul de matca poate fi remediul natural si secretul tau pentru sanatate si frumusete!

Iata care sunt cele 7 beneficii uimitoare ale laptisorului de matca, dezvaluite de specialistii de la Albina Carpatina, ce promoveaza de peste 25 de ani produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile.

1. Regleaza tensiunea arteriala

Laptisorul de matca este o sursa bogata de peptide, care ajuta la reglarea nivelului tensiunii arteriale. Actioneaza ca un vasodilatator, care ajuta la scaderea nivelului tensiunii arteriale. Laptisorul de matca este de mare ajutor pentru sanatatea inimii, deoarece protejeaza organismul de bolile cardiovasculare.

2. Regleaza colesterolul

Laptisorul de matca contribuie la reducerea nivelului colesterolului nociv si al trigliceridelor si  stimuleaza cresterea colesterolului bun.

De asemenea, protejeaza organismul de infarct miocardic, accident vascular cerebral si ateroscleroza, impreuna cu mai multe alte boli de inima.

3. Imunomodulator

Autoimunitatea este o stare in care sistemul imunitar al organismului ataca corpul. De aceea pot aparea boli precum poliartrita reumatoida si multe alergii care sunt boli autoimune. In timpul unui studiu, oamenii de stiinta au descoperit ca laptisorul de matca echilibreaza sistemul imunitar, previne aparitia afectiunilor autoimune si intaresc organismul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Asa se prepara corect catina cu miere! Nu mai face niciodata aceasta greseala!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies