Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă. Trucul care îți va schimba viața

Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă. Trucul care îți va schimba viața
Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă. Trucul care îți va schimba viața

Orice gospodină ar trebui să cunoască acest truc util! Este vorba despre utilizarea frunzelor de dafin în vasul de toaletă. Aceste frunze de dafin oferă numeroase beneficii pentru sănătate și pot fi utilizate cu încredere în gospodărie, în special în ceea ce privește curățenia. Iată de ce acestea sunt adăugate în vasul de toaletă.

Ai auzit de beneficiile adăugării frunzelor de dafin în vasul de toaletă? Este un mic truc pe care toate gospodinele ar trebui să-l cunoască, deoarece poate contribui la obținerea unui aer proaspăt în casă. Mai exact, frunzele de dafin pot fi folosite pentru a șterge suprafața instalațiilor sanitare și te pot ajuta să scapi de mirosurile neplăcute.

Citește și: Supă cremă de linte. Un preparat cu o cremozitate aparte!

Trucul pe care este bine să-l știe toate gospodinele

Aceste plante sunt deosebit de utile atunci când doriți să curățați toaleta. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să adăugați 6 frunze de dafin și un litru de apă clocotită într-un vas. Lăsați amestecul să acționeze timp de câteva minute. După ce lichidul s-a răcit, puteți turna amestecul obținut în toaletă, iar frunzele de dafin pot fi folosite pentru a șterge suprafața instalațiilor sanitare.

În plus, aceste frunze de dafin vă ajută să scăpați de mirosurile neplăcute, așa cum am menționat anterior.

În acest mod, ai posibilitatea să aprinzi câteva frunze de dafin în recipiente adânci direct în baie, lăsându-le să se fumege până când se consumă complet, pentru a crea un parfum special în încăpere. Utilizând acest truc, poți economisi sume considerabile de bani, fără a fi nevoie să apelezi la produse costisitoare din comerț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă
Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă[Sursa foto: freepik]

Trucul care îți va schimba viața 

De asemenea, poți adăuga câteva frunze de dafin în toaletă pentru a conferi un parfum plăcut vasului în sine. Frunzele de dafin au beneficii și pentru alte camere din casă, specialiștii în curățenie recomandând să aprinzi frunze de dafin și în dormitor.

Acest lucru ajută la eliminarea umidității și contribuie la o stare de bine, îmbunătățind calitatea somnului. Uleiurile esențiale conținute de planta de dafin eliberează o prospețime în cameră imediat după ardere și, în plus, ajută la ameliorarea durerilor de cap.

Eucaliptolul are proprietăți benefice în desfundarea nasului în cazul răcelilor. De asemenea, se consideră că uleiurile esențiale contribuie la relaxarea organismului, reducerea oboselii, îmbunătățirea somnului și gestionarea stresului.

Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă
Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă[Sursa foto: freepik]

Citește și: De la începători la profesioniști. Cum să-ți perfecționezi tehnica de aplicare a tușului pentru a obține o linie perfectă în orice situație

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Supă cremă de broccoli. Savoarea verde ce încântă papilele gustative!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies