Berna a făcut anunțul, cu ochii în lacrimi: "Nu, este un fost! Sunt foarte sigură..."

berna a facut anuntul
Berna a fost invitată în emisiunea Theo Show

Bernadett și Philip au ajuns într-un impas. Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei s-a destrămat, chiar înainte de nuntă.

Invitată în emisiunea "Theo Show", Berna, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a izbucnit în lacrimi. Blonda a făcut anunțul și a declarat că nu mai este cale de întoarcere.

Bernadette și Philip și-au spus "Adio"

O fire geloasă din cale afară, Berna, cea care a participat la "Puterea Dragostei", a fost mereu cu un pas înaintea lui Philip. Aceasta îi verifica telefonul la fiecare pas, pentru a fi sigură că iubitul ei nu o înșală.

Se pare însă că inima nu a mințit-o. Invitată în platoul emisiunii "Theo Show", Bernadett a povestit despre sărutul lui Philip cu o altă femeie.

Berna de la puterea dragostei
Bernadette de la Puterea Dragostei este din nou singură[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În acest weekend, protagoniștii noștri au ieșit în club, fiecare pe cont propriu. Din nefericire, un bun prieten de-al lui Philip, a postat un mic filmuleț pe rețelele de socializare.

Berna a sesizat imediat că Philip este surprins într-o ipostază compromițătoare cu o altă femeie și nu i-a venit să creadă.

cel mai iubit cuplu de la puterea dragostei
Bernadette și Philip au fost cel mai urmărit cuplu de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Nu, este un fost! Sunt foarte sigură. Am primit foarte multe dovezi și s-a văzut clar. Nu pot să îmi explic. O femeie când simte ceva cu adevărat, nu simte degeaba. Eu am ieșit în club cu prietena mea.

Eu așteptam să îmi spună: Doamne, iubita mea, unde te duci singură? Mi s-a părut puțin ceva în neregulă și, cum v-am spus, nu am simțit degeaba toate lucrurile acestea.(...) M-am uitat de o mie de ori (n.r la filmare) și se vede clar că se sărută de 3 ori. De 3 ori se vede foarte bine sărutul. Nici nu vreți să știți ce era în inima mea când am primit toate lucrurile acestea, am văzut negru în fața ochilor.",
a povestit Bernadette în cadrul emisiunii "Theo Show".

Relația dintre cei doi a fost intens urmărită de către fani. Pentru Bernadette însă, nu mai este cale de întoarcere. Ea s-a mutat deja din casa în care a locuit cu fostul său logodnic.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sfatul zilei de astăzi, joi 8 octombrie 2020. Taurii au noroc la bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies