Berna de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă! Iubita lui Philip va arăta superb în ziua cea mare!

Berna si Philip
Berna și Philip de la Puterea Dragostei.

Berna de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Philip Albu, chiar în timpul competiției, anul viitor urmând să aibă loc o nuntă fastuoasă. Pregătirile pentru eveniment au început deja, iar Berna a îmbrăcat rochia de mireasă!

Relația dintre Berna și Philip a avut un parcurs de dificil, însă Puterea Dragostei a învins! Philip a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și în viitor au planuri nu doar de nuntă, pentru că tinerii își doresc să devină și părinți!

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a lăsat să se înţeleagă că e gravidă! Imaginea a creat isterie pe internet!

Berna și Philip.
Berna a fost cerută în căsătorie de Philip de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

După ce s-au logodit și au hotărât ca nunta să aibă loc anul viitor, Berna a început deja pregătirile pentru marele eveniment, semn că nunta va fi una fastuoasă! Mai mult decât atât, pentru că își dorește ca toate detaliile să fie perfecte, Berna își dorește cea mai superbă ținută pe care deja a început să o contureze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Berna de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă, în cadrul unei ședințe foto

După numeroase căutări, Berna a tras lozul câștigător și a îmbrăcat rochia de mireasă perfectă. Momentul nu avea cum să fie trecut cu privirea, așa că viitoarea mireasă a decis să îl consemneze- și cum altfel, dacă nu cu o ședință foto?

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei visează la o nuntă mare! Fosta concurentă așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment!

Rochia aleasă de Berna este plină ochi cu perle și pietre prețioase, care mai de care mai frumoase și strălucitoare, însă detaliul care ne-a furat privirea a fost cu totul altul și nu, nu vorbim de decolteul amețitor, ci de ochii săi de o frumusețe rară!

Berna de la Puterea Dragostei.
Berna de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă. [Sursa foto: Instagram]

Machiajul, coafura, accesoriile, toate elementele alese de Berna au transformat-o într-o adevărată păpușă Barbie și au fost obținute cu ajutorul unor stiliști celebrii, pe care este foarte probabil ca Berna de la Puterea Dragostei să îi contacteze și cu ocazia marelui eveniment.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei o desfiinţează pe Bianca! "Un şarpe" Tânăra spune că iubita lui Livian a trădat-o!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei este grav bolnavă?! Fanii cred că Mariana suferă de anorexie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies