Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu Căpățîna! Blondina vrea și un bebeluș: „Aștept acest moment!”

Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu!
Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei și Radu Căpățîna s-au împăcat, iar acum blondina se gândește și la un bebeluș!

Berna se numără printre cele mai cunoscute foste concurente de la Puterea dragoetei, emisiune care i-a adus mult succes, dar și o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc și acum cu mare interes, după mult timp de când a plecat din casa iubirii din Turcia. La momentul respectiv, frumoasa blondină a format un cuplu cu Philip, de asemenea concurent în cadrul emisiunii. Cei doi s-au cuplat în casa Puterea Dragostei, iar relația lor a continuat și după ce au părăsit competiția.  

Frumoasa blondină a fost îndrăgită de telespectatori atât în sezonul al doilea, cât și după emisiune, iar relația sa cu Philip era susținută de toți fanii lor, însă în spatele ecranelor se întâmpla altceva cu ei. Într-un final, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în speranța că își vor întâlni fiecare sufletul pereche.

Ulterior, Berna și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Căpățîna, cel de care a și fost despărțită o perioadă de timp, însă în urmă cu trei zile s-au împăcat.

Blondina a postat pe internet o poză în care apar împreună, foarte fericiți în compania celuilalt și evident îndrăgostiți până peste cap.  

Citeste si: Berna și Alex Bobicioiu, replici acide în direct! Ce i-a spus tânărul blondinei: „Pari pițipoancă!”

Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu!
Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu![Sursa foto: Instagram]

Berna își dorește un bebeluș: „Aștept acest moment!” 

Fosta conurentă de la Puterea dragostei este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor ce activități mai are în plan în viața ei de zi cu zi.

Sesiunile de întrebări și răspunsuri organizate pe conturile ei nu sunt deloc puține, iar internauții, foarte curioși de fel, o întreabă des dacă are în plan să aducă pe lume un bebeluș în următoarea perioadă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Internaut: Faci un bebe cu Radu?

Berna: Voi ce ziceți?

Internaut: Dacă ar fi fetiță te vei bucura foarte mult. Te vei putea asorta cu ea, va fi minunat! 

Berna: Acest moment îl aștept cu mare drag. 

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu, fostul ei iubit! Adevăratul motiv al despărțirii: „Am făcut eu o porcărie, chiar mi-a părut rău”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu!
Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu![Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Berna și Radu Căpățîna s-au despărțit

În urmă cu mai mult timp, fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost invitată în platoul WOWbiz, acolo unde a făcut dezvăluiri despre adevăratul motiv care a dus la separarea de iubitul ei, Radu Căpățîna. Se pare că cei doi s-au despărțit din cauza fostului logodnic, mai precis a lui Philip, totul pornind de la un apel făcut în glumă. 

Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău. Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii. Dar am făcut o porcărie.

Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva.

Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el”, a spus Berna, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Berna de la Puterea Dragostei, amenințată de fostul ei iubit: „Nu mai rezist, mi-e teamă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies