Berna și Alex Bobicioiu, replici acide în direct! Ce i-a spus tânărul blondinei: „Pari pițipoancă!”

Berna și Alex Bobicioiu în emisiunea „Bărbați vs Femei”
Berna și Alex Bobicioiu în emisiunea „Bărbați vs Femei”

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei și-au adresat câteva replici la care spectatorii au rămas de-a dreptul uimiți!

Bernadette și Alexandru Bobicioiu au fost concurenți ai emisiunii matrimoniale de la Kanal D, acolo unde au reușit să cucerească inimile celor de acasă, drept pentru care acum au foarte mulți fani pe rețelele de socializare, dornici să afle cât mai multe lucruri din viețile lor personale. Atât Berna, cât și Alex au avut relații stabile, prin care au demonstrat că știu să iubească cu toată ființa, aflându-se totodată în topul voturilor telespectatorilor.

Citeste si: Anamaria Prodan îl apără pe Reghecampf în plin divorț! Mesajul subtil al impresarei pentru adversara sa: „Viermi de bălegar care îi mănâncă bănuții”

Berna și Alex de la Puterea dragostei, replici acide în platoul emisiunii „Bărbați vs Femei” 

Cei doi au fost invitați de curând în pltoul emisiunii „Bărbați vs Femei”, moderată de Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde au fost protagoniștii unui show de senzație.

Tinerii au fost provocați să facă un joc de imaginație ce presupunea schimbarea corpurilor, iar de aici și până la replicile acide între ei nu a mai fost decât un pas.

Berna și Alex Bobicioiu în emisiunea „Bărbați vs Femei”
Berna și Alex Bobicioiu în emisiunea „Bărbați vs Femei”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Dacă aș fi în corpul Bernei, aș avea mai multă grijă de corpul meu. Asta pentru că își editează foarte mult pozele de pe Instagram și nu are încredere în ea.

Pare mult mai bine în poze, pe Instagram", a declarat Alexandru Bobicioiu. La nici câteva secunde după, Berna a ținut să-i dea replica bărbatului, astfel că i-a spus din start că „Și tu ești foarte urât”.

La întrebarea legată de o posibilă relație între ei, Alexandru Bănicioiu a răspuns într-un mod ironic: „Nu pot să o văd ca și o iubită. 

Nu mai este tiparul meu de femeie pe care mi-l doresc în viață. Mie-mi plac femeile ordonate, curate, să le placă copiii. Din punctul meu de vedere pari puțin pițipoancă", a mai spus fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: George Burcea, mesaj după ce a instigat la violență împotriva femeilor: „Îmi cer scuze în mod public. Am spus lucruri la furie”

Alexandru Bănicioiu încă este îndrăgostit de Bianca Comănici?

Alex și Bianca au format un cuplu în primul sezon Puterea dragostei, iar la vremea respectivă erau foarte apreciați de telespectatori, însă povestea lor de iubire avea să se încheie după scurt timp. Acum, aflați în același platou, cei doi au dat cărțile pe față, în special Alex, care este vizibil îndrăgostit și acum de frumoasa brunetă. 

Bianca: Vrei o relație cu mine acum?

Bobicioiu: Da!

Berna: Eu știu că mereu a plăcut-o și încă o place, a fost discuția din cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei".

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexia Eram, reacție neașteptată după ce Mario Fresh și Mira s-au sărutat: „Îmi place foarte mult...”

Berna elimină zvonurile legate de procesul dintre Bianca și Livian Pop

În urmă cu doar câteva săptămâni a avut loc procesul pe care Bianca l-a intentat lui Nelson Mondialu, tatăl fostului său iubit, Livian Pop, în urma injuriilor și acuzațiilor grave pe care i le-a adus în spațiul public. Ei bine, în mediul online au apărut diferite zvonuri potrivit cărora Berna ar fi trebuit să fie martoră, dar blondina explică abia acum întreaga situație. 

„Și eu am auzit acest zvon și nu, nu este adevărat și nici nu o să mă duc. Și dacă m-ar invita acei oameni, aș refuza pentru că eu nu sunt o fată care să trădeze. Rog din suflet acei doi indivizi să nu mă mai bage în aceste subiecte pentru că, pentru mine, sunt 0", a explicat fosta concurentă Puterea dragostei.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies