Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

berna puterea dragostei mesaj
Bernadette de la Puterea Dragostei

Bernadett, fostă concurentă "Puterea Dragostei", a realizat noi declarații emoționante despre fostul iubit, Philip Albu.

Deși au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea dragostei", Berna și Philip s-au despărțit. Aceștia și-au spus "la revedere", după terminarea show-ului, când Bernadette a descoperit că iubitul ei o înșela.

Berna a făcut un gest emoționant după despărțire

Cuplul Berna-Philip a stârnit cele mai mari controverse în cadrul emisiunii "Puterea dragostei", dar le-a adus și mulți urmăritori.

Deși Bernadette a fost cerută în căsătorie și lucrurile păreau că merg ca pe roate, povestea de dragoste s-a năruit. 

portret berna si philip
Portretul celor doi concurenți de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De multe ori, Philip o acuza pe Berna de gelozie și de faptul că aceasta îl apostrofa că o înșală.

În cele din urmă, se pare că instinctele fostei concurente au învins.

Philip a fost surprins într-un club din București, în timp ce săruta o altă domnișoară. Imaginile ajunse virale, au întristat-o atât de mult pe Berndatte, încât a decis să spun "STOP!" și să se despartă de cel care avea să-i fie soț.

Berna si Philip puterea dragostei
Bernadette și Philip au fost un cuplu extrem de urmărit la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși încă rănită, Berna a primit un cadou foarte special care i-a bucurat sufletul, un tablou în care apare alături de fostul iubit.

„Am mai primit un portet cu sclipici foarte, foarte frumos. Este o amintire foarte drăguță și foarte frumoasă. Am preferat să am și un asemenea portret pentru că aceste amintiri nu se vor uita niciodată, chiar dacă după cele întâmplate între noi. Am preferat să am o amintire chiar drăguță și frumoasă pentru că merită. Ce să vă mai spun...nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru, așa că vă doresc o seară frumoasă”, a povestit frumoasa blondă. 

Clipele trăite împreună cu Philip se pare că îi vor bucura întotdeauna sufletul lui Bernadette, deși bărbatul a reușit s-o facă să sufere.

În momentul în care a văzut imaginile cu Philip și cealaltă femeie, Berna a izbucnit în plâns: „Mi-aș dori din tot sufletul să aflu adevărul. Nu pot să stau liniștită...și să știu dacă chiar a fost ceva. Mi-aș dori să-mi zică și fata aceea dacă vorbesc de mult timp și se plac.

Să încheiem totul...”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Berna a făcut anunțul, cu ochii în lacrimi: "Nu, este un fost! Sunt foarte sigură..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies