Berna de la Puterea Dragostei, un nou atac dur la adresa Biancăi Comănici! "Haină şi vicleană"

Bianca şi Berna de la Puterea Dragostei
Bianca şi Berna de la Puterea Dragostei au fost foarte bune prietene

Berna de la Puterea Dragostei a explicat de ce nu mai este prietenă cu Bianca Comănici.

Berna a dat noi detalii despre cauzele certurilor dintre ea şi frumoasa Bianca Comănici.

Bianca m-a dezamăgit foarte tare! Pentru cei care nu știu, o parte a ultimului act, noi l-am înregistrat în Istanbul, iar după acea parte a finalei, am intrat în cameră împreună cu Bia. Ea mi-a spus atunci, ”Berna, orice ar fi, dacă eu câștig, trofeul o să ți-l dau ție, orice ar fi, fiindcă îmi ești dragă și îmi ești prietenă, îmi ești apropiată”.

Eu am crezut-o iar... ”, a explicat Berna, iar ulterior a povestit şi ce părere au avut colegii despre propunerea tinerei.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă! Iubita lui Philip va arăta superb în ziua cea mare!

Berna, Bianca, Philip şi Livian, la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei şi Berna s-au pozat alături de iubiţii lor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Atunci când le-am spus celorlați concurenți...” o să vedeți că o să îmi dea trofeul”, toți m-au contrazis și mi-au zis...”Berna, nu o să primești nimic, pentru că așa e ea”. Eu nu am crezut pe nimeni...Dar acum m-a dezamăgit foarte mult”, a povestit Berna despre Bianca de la Puterea Dragostei.

Berna şi Philip de la Puterea Dragostei
Berna de la Puterea Dragostei se iubeşte cu Philip[Sursa foto: Facebook]

Berna de la Puterea dragostei a dat cărţile pe faţă! ”Știam deja că Bianca va câștiga cu Livian”

 Finalista show-ului avea să pluseze și să dea și o serie de detalii privind votul între concurenți și strategiile făcute pe ultima sută de metri. ” Știam deja că ea va câștiga cu Livian atunci când a reușit să se califice între primele trei fete, pentru că ea a făcut o manevră foarte mișto și era foarte deșteaptă. Bianca s-a folosit să ne voteze pe noi și pe Philip în Marea Finală pentru că știa că dacă intra în ultimul act cuplul Andreea și Marius nu va câștiga ea compeția.

A avut o strategie foarte mișto, bravo ei, că e deșteaptă. Eu nu credeam că ea o să intre în marea finală pentru că n-avea ce căuta acolo și o fată care a câștigat și sezonul 1, nu era corect ”, a declarat Berna, în exclusivitate, la WOWboz.ro.

Citeste si: De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Berna de la Puterea Dragostei a răbufnit, din nou

Și dacă toată lumea credea că, după o vreme, Berna va reveni la sentimente mai bune, ei bine, nu a fost deloc așa! Prezentă în emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, difuzată pe WOWbiz.ro, tânăra a aruncat o serie de acuzații extrem de dure la adresa Biancăi Comănici.

Bianca a postat un tik toc și a spus că ea câștigat premii, iar alții o priză și a arătat ostentativ spre perete.

E...ea a rămas cu premiile, dar tot singură, căci nu mai este cu Livian! Eu prefer mai mult să am lângă mine iubirea vieții mele și nu să am mulți bani. Bianca a câștigat, doi ani de zile cât a stat acolo, bani! De fapt, a stat doar pentru bani, căci nu a câștigat doar 10.000 de euro, ci mai mulți. Noi în schimb, eu și Philip, am câștigat iubirea adevărată, nu am mințit cu nimic ”, a continuat Berna.

Nu mi se pare normal ca o fată care a stat doi ani acolo, să câștige și al doilea sezon, mi se pare foarte urât. Eu o înțeleg și pe ea că a luptat, că a suferit, dar să primească încă o dată trofeul, pentru ce...că nu înțeleg. Să se întoarcă în sezonul 3, să își câștige banii în continuare. Ea nu are suflet pentru nimeni, nici pentru familia ei și acesta este adevărul. Îmi pare rău că eu am pus suflet în prietenia noastră, și am primit un zero înapoi. Nu știu cum pot să existe astfel de oameni și astfel de om, care să fie atât de haină și de vicleană! Regret că am dat-o pe Ella deoparte și am ales un șarpe ”, a conchis blonda la WOWbiz.ro!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies