Berna de la Puterea dragostei vrea să își facă o operație estetică: „Să-i arăt lui Philip ce a pierdut”

Berna de la Puterea dragostei, intervenție estetică extremă
Berna de la Puterea dragostei, intervenție estetică

Tânăra este hotărâtă să îi arate lui Philip ce a pierdut și să îi dea și o lecție importantă. Ce operație vrea.

La doar câteva săptămâni după ce Berna și Philip și-au spus adio, frumoasa fostă concurentă de la Puterea dragostei a trecut pe la medicul estetician.

După ce și-a mărit buzele, Berna își dorește să îi arate fostului logodnic ce a pierdut, așa că a mers cu Manuela Oprișiu la medicul estetician pentru o nouă intervenție.

Pentru că Philip a spus de multe ori că este atras de femeile cu sânii mari, Berna a ajuns la doctor, pentru a-și pune silicoane.

Cerința tinerei l-a uimit chiar și pe medic. Atunci când a întrebat-o cât de mari ar vrea să fie noii sâni, fără să stea pe gânduri, Berna a spus: „cât mai mari, să fie cei mai mari”, a dezvăluit tânăra în interviul care a fost difuzat și la Teo Show.

Pentru că este destul de scundă și are bazinul mic, medicul i-a făcut o recomandare și i-a dat o bustieră specială cu pernuțe de silicon, pentru a vedea cum ar arăta cu sânii mai mari, iar rezultatul a mulțumit-o pe tânără foarte mult.

Berna de la Puterea dragostei, intervenție estetică extremă
Berna de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

Încântată de rezultat, Berna a făcut programarea la medic pentru operație, iar în scurt timp își va vedea visul împlinit cu ochii.

Philip și-a tatuat chipul Bernei pe braț

De cealaltă parte, Philip a făcut un gest inedit pentru Berna. Acesta a decis să își facă un tatuaj cu ea. Peste chipul Bernei, Philip a adăugat o mască, dar ea nu a fost deloc încântată de rezultat.

Citeste si: Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”

Invitați împreună la Teo Show, cei doi tineri nu și-au dorit să se vadă și a fost nevoie să existe un paravan între ei. Berna nu poate trece peste imaginile pe care le-a văzut, în care Philip pare că se sărută cu o fată în club, el nu poate trece peste faptul că nu este crezut.

La finalul interviului, Bursucu a fost cel care a decis să dea paravanul deoparte, pentru ca cei doi foști logodnici să se mai vadă pentru câteva clipe.

Berna și-a făcut deja bagajele și a plecat din casa în care se mutaseră împreună.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies