Berna este în doliu! Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a pierdut bunicul: „Drum lin printre îngeri...”

Berna este în doliu!
Berna este în doliu!

Momente dificile în familia fostei concurente de la Puterea dragostei! Bunicul ei s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Berna de Puterea dragostei trece acum prin momente cumplite după ce un membru din familia ei s-a stins din viață. Este vorba despre bunicul ei, pe care l-a iubit enorm. Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D este cea care a dat vestea mai departe pe contul ei personal de Instagram, acolo unde a și postat o fotografie cu doliu și un mesaj care i-a emoționat pe urmăritorii ei: „Drum lin printre îngeri, bunicul meu drag”.

Mai mult decât atât, blondina și-a modificat și poza principală de profil de la Instagram cu una de doliu, semn că este devastată de pierderea bunicului ei.

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Berna este în doliu!
Berna este în doliu![Sursa foto: Instagram]

Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu

Invitată în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”, Berna a oferit în exclusivitate noi detalii despre despărțirea de Radu, dar și despre zvonurile potrivit cărora s-ar fi întors la Philip, fostul ei iubit. Ei bine, blondina sexy mărturisește că totul a plecat de la o glumă nepotrivită pe care acum o regretă. De altfel, Berna a precizat că vrea să se împace cu Radu și nu cu Philip, așa cum se vorbește pe internet. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Oana Radu se mută cu soțul ei într-o casă nouă! Suma pe care au plătit-o pentru apartamentul de lux: „Mi se pare o performanță”

Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu
Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

Berna are sentimente puternice pentru Radu, cel alături de care a trăit cele mai frumoase momente din viața ei timp de trei luni, însă gluma pe care a făcut-o a costat-o scump.

Se pare că și Philip, fostul ei logodnic, ar avea o parte din vină în toată această poveste.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a vrut să lămurească tot ce se întâmplă în viața ei amoroasă, asta pentru a închide gurile răutăcioșilor care preferă să răspândească tot felul de zvonuri pe internet.

„Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău.  

Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii. Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva. Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu cu Philip nu o să mai fim niciodată împreună, nu îmi doresc, Berna și Philip nu mai există. Doar că am vrut să fac o glumă cu prietena mea și s-a aflat că era numărul meu. Prietena mea i-a dat un telefon să-i spună că e o fostă iubită de-a lui. În loc să tastez ca #31# ca să sun cu număr privat, eu nu am tastat, am dat copy paste la număr și a apărut numărul meu și s-a prins că eu am fost. Eu l-am sunat ca să fac o caterincă, nu l-am sunat ca să vorbesc eu cu el.

Citeste si: Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu
Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu[Sursa foto: Instagram]

Vreau să lămuresc această situație, eu pun mâna pe inimă, îmi doresc să mă împac cu Radu. Eu pe el îl iubesc, la el țin. Eu nu mai văd o relație cu Philip așa cum o vedeam acum un an doi. Eu i-am spus lui Radu că a fost o glumă. Vă dați seama că l-a deranjat pentru că mă iubește și și eu îl iubesc pe el. Poate dacă nu erau sentimente atât de profunde între noi mă ierta din prima. Până la urmă doar am sunat, nu am făcut altceva nimic. L-am înțeles și îi dau dreptate pentru că a fost urât din partea mea să fac acest lucru. Nici mie nu mi-ar fi plăcut să facă el invers”,   a spus Berna, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies