Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei și Philip

Berna de la Puterea Dragostei a avut prima apariție publică după despărțirea de Philip, în cadrul emisiunii Teo Show, iar tânăra a vorbit despre fostul său iubit și a izbucnit în plâns.

Berna și Philip au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea Dragostei, iar toată lumea a fost surprinsă la aflarea veștilor că superbii tineri și-au spus „adio”. Nunta lor era programată pentru anul viitor, iar fanii nu și-ar fi dat seama niciodată că între Berna și Philip ar exista probleme, mai ales că în casa Puterea Dragostei păreau extrem de fericiți.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au despărțit: „A fost într-un fel...”

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Berna a discutat, în exclusivitate despre despărțirea de logodnicul său, omul pe care în urmă cu doar câteva luni promitea să îl iubească pentru totdeauna. Potrivit fostei concurente de la Puterea Dragostei, cei doi nu s-au înșelat unul pe celălalt, dar au existat destul de multe gelozii între ei.

Berna si Philip
Berna și Philip de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Primele declarații despre despărțirea dintre Berna și Philip

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”, a mărturisit Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, un nou atac dur la adresa Biancăi Comănici! "Haină şi vicleană"

„E vorba să comunicăm noi mai mult. Mi-aș dori să ne împăcăm pentru că îl iubesc foarte mult. Gelozia asta incredibilă distruge tot.(...) Am hotărât să iau o pauză, să mă întorc la ai mei acasă. E mai bine pentru amândoi.

Încă avem foarte multe proiecte împreună(...) Din partea mea sunt șanse 100% să ne împăcăm. Sper din partea lui să fie tot la fel. De doua zile nu mai stăm împreună, dar am mai vorbit ca prieteni.(...)

Philip, te iubesc foarte mult și, sincer, eu m-aș vedea tot restul vieții mele cu tine.” A mai adăugat Berna.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Împăcare istorică în showbiz! Simina Loica și Ana Maria Lintaru au îngropat securea războiului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies