Berna și Bianca Comănici s-au împăcat? Dezvăluirile neașteptate făcute de blondină despre relația lor

Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?
Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?

Cele două foste concurente de la Puterea dragostei au îngropat securea războiului? Berna a vorbit recent despre acest subiect

Berna și Bianca Comănici au fost concurente în cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, acolo unde s-au și cunoscut pentru prima oară. Cele două tinere au legat o strânsă relație de prietenie în casa dragostei din Turcia și au continuat și în spatele camerelor de filmat, mai exact după încheierea emisiunii matrimoniale. La scurt timp de la revenirea în țară, Berna și Bianca Comănici au traversat mai multe momente tensionate care s-au soldat cu separarea lor definitivă.

Fanii celor două tinere au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută în momentul în care au văzut că cele două nu își mai vorbesc și chiar nu mai vor să audă nimic una de cealaltă.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu Căpățîna! Blondina vrea și un bebeluș: „Aștept acest moment!”

Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?
Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?

A trecut aproape un an de la ultima lor interacțiune, iar Berna aruncă acum bomba în mediul online. Pe pagina ei de Instagram, blondina organizează foarte des sesiuni de răspunsuri și întrebări, în urma cărora le satisface diferite curiozități internauților, la fel cum s-a întâmplat și de această dată. 

Berna s-a trezit și cu câteva întrebări despre Bianca Comănici, fosta ei prietenă, despre care a dezvăluit că a mai vorbit: „Te-ai împăcat cu Bianca Comănici?”,  este una dintre întrebările primite de blondina, la care a răspuns:  „Suntem ok”. 

După o bună perioadă de timp în care nu au mai vorbit și au refuzat să mai audă una de cealaltă, Berna și Bianca Comănici au decis să îngroape securea războiului.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă la Radu, fostul ei iubit! Adevăratul motiv al despărțirii: „Am făcut eu o porcărie, chiar mi-a părut rău”

Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?
Berna și Bianca Comănici s-au împăcat?[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, despre neînțelegerile cu Berna

Deși toți știu că cele două nu își mai vorbesc, Berna și Bianca Comănici nu au vorbit niciodată clar despre acest lucru, preferând să țină pentru ele aceste neînțelegeri.

La un moment dat, Bianca Comănici a organizat o sesiune live pe pagina ei de Instagram, în care și-a rugat fanii să nu o mai întrebe nimic despre Berna. 

„Vă rog din tot sufletul meu să nu mă mai întrebați de Berna! E prima oară când vă cer așa ceva! Nu  mai vreau să știu nimic”, a dezvăluit Bianca Comănici, în timpul live-ului.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Comănici, gest neașteptat de Crăciun! Bruneta și-a luat prin surprindere fanii: „Nu fi trist! Suntem în aceeași barcă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies