Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO

Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO
Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO

E clar că Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă.

Fanii trebuie să afle că Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Bernadett are un frate mai mare, Norbert, care este fotbalist la CS Viitorul Ungheni, club care evoluează în liga a IV-a.

Citeste si: Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă. Izabella s-a măritat  

De fapt, Bernadett are şi o soră mai mare, Izabella, ea fiind, astfel, mezina familiei. În luna mai a fost prilej de mare sărbătoare în familie, pentru că Izabella s-a măritat cu bărbatul cu care are un băieţel.( citeşte totul despre nunta misterioasă a Andreei Mantea)

Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă. A fost la nuntă cu fratele ei

S-a aflat că Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă. Bernadett a fost prezentă şi ea la cel ma important evenimemt din viaţa surorii sale. Ea apare într-o fotografie făcută în faţa oficiului de stare civilă, unde a stat alături de fratele ei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies