Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”
Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”

Bernadett, cea mai senzuală blondă din primul sezon al show-ului” Puterea Dragostei” pare să facă victime și printre noii concurenți ai emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Bernadett, blondina care i-a înnebunit pe fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” cu senzualitatea ei debordantă, pare că l-a înnebunit și pe Iulian, unul dintre concurenții celui de-al doilea sezon al show-ului fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu Ana Maria! Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus dacă mai este sau nu împreună cu superba femeie! ”Ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece” EXCLUSIV

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!

Citeste si: Plușica a pozat pe plajă și a stâns peste 1.000 like-uri! Cât a slăbit fosta concurentă de la Puterea Dragostei și cum arată în costum de baie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De altfel, recunoaște focoasa blondină care, în primul sezon nu și-a găsit dragostea printre concurenții emisiunii, ar fi tentată de o revenire în show mai ales după ce Iulian, unul dintre băieții care concurează în acest sezon de ”Puterea Dragostei” s-a declarat încântat de cum era Bernadett.

”Da, am auzit că iulian a spus că mă place. Sincer, normal că aș fi tentată să mă întorc și, da, sunt curioasă cum este el în spatele camerelor de luat vederi.

Până acum, din ce am văzut la el, este un bărbat care, cred, s-ar potrivi cu mine, dar, repet, e doar din ceea ce am văzut la televizor. Dacă mi se va propune să mă duc la ”Puterea Dragostei” voi fi foarte curioasă să îl cunosc mai bine, mă interesează. Poate în acest sezon voi fi și mai norocoasă când vine vorba de dragoste, în primul nu a fost să fie…”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Bernadette a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadette are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina.

Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadette nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îi plăcea pe Jador și pe None.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies