E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!

E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!
E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!

Bote şi Roxana de la Puterea Dragostei, legătură incredibilă! Uite ce planuri avea designerul cu vulcanica şatenă!

Roxana de la Puterea Dragostei a fost o concurentă controversată, dar extrem de frumoasă şi cu un magnetism aparte. Tânăra, care s-a iubit cu Valentin, Andy, Bogdan Mocanu şi cu Iancu Sterp după o relaţie cu Andy din care a ieşit "şifonată este deja un influencer în toată regula pe reţelele de socializare unde are mai bine de 350.000 de fani.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţie ULUITOARE despre Adelina Pestriţu, după nuntă! Oare cum o să reacţioneze Virgil? EXCLUSIV!

Şatena promovează mai multe branduri şi nu sunt puţini cei care îi scriu chiar că ar putea să defileze pe catwalk, dacă şi-ar dori. Ei bine, nimeni nu este mai în măsură să spună dacă Roxana are vreo şansă să ajungă pe podiumurile de modă decât expertul Cătălin Botezatu. Aşa că i-am arătat juratului de la "Bravo, ai stil!" câteva poze cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei şi am aşteptat, cuminţi, verdictul specialistului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bote şi Roxana de la Puterea Dragostei, legătură incredibilă! "Este un "guru" al modei şi un bărbat extrem de frumos, stilat şi carismatic"

" În anumite poze pare lată în şolduri. Nu îmi dau seama dacă e lată sau dacă e puţin grăsuţă.

Are date, poate lucra ca manechin... Un manechin nu trebuie să aibă faţă de păpuşă. E nevoie de o faţă relativ ştearsă pentru ca designerul să poată "lucra" pe ea, să aplice un machiaj, o coafură. Un manechin trebuie să devină mereu altceva şi altcineva, să fie schimbat de la cap, la coadă. Dar dacă mă întrebi dacă are şanse, eu zic că, da, are.
Ca înălţime este la limită.
Dacă ar avea 90-60-92 ar merge...Nu ştiu ce măsuri are, dar în principiu eu zic că aş putea să fac din ea un manechin de podium
", a declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu ne dezvăluie tendinţele acestei veri. Ce trebuie şi ce nu trebuie să purtăm vara asta

 

După ce am aflat care este punctul de vedere al lui Bote, am întrebat-o şi pe Roxana dacă ar vrea să lucreze cu celebrul designer.

Trebuie să recunoaştem că răspunsul şatenei ne-a cam luat prin surprindere.

" Îl apreciez mult pe Cătălin Botezatu. Este un "guru" al modei şi un bărbat extrem de frumos, stilat şi carismatic. Ar fi o onoare să lucrez cu el, dar nu mi se pare că sunt făcută pentru podiumul de modă. Parcă nu mă reprezintă. Eu am alte planuri în acest moment, dar o să mă gândesc serios la declaraţia lui Cătălin", a spus tânăra.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies