Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi
Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a fost nevoită, de curând, să îi spună ”Adio” lui Iancu Sterp, relația dintre cei doi fiind în mare impas încă de dinainte ca tânărul să se întoarcă în casa show-ului Andreei Mantea.

După ce, acum câteva săptămâni, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” era fericită că relația cu Iancu Sterp părea să evolueze la modul interesant, de curând a avut parte de o dezamăgire uriașă, cei doi despărțindu-se.

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei s-a făcut vloggeriţă! Vezi cum a fost filmată frumoasa blondă în primul ei videoblog!

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, ”atacată” de un milionar! A pus ochii pe ea și îi dă mesaje

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult, Iancu Sterp s-a întors la ”Puterea Dragostei”, iar Bernadett a rămas cu buzele umflate. Doar că, pare-se, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut planul.

”Nu mai sunt cu Iancu, el s-a întors la Puterea Dragostei... Dar m-aș duce după el, acolo. De altfel, cred că dacă aș fi în casă, relația mea cu Iancu ar fi una de succes. Adică, acolo am putea fi tot timpul împreună, am vedea cum suntem, de fapt, când nu există tentațiile de afară... Și știu că el se gândește la mine, dar noi, tot timpul, am avut programele diferite.
Iar la Puterea Dragostei am avea același program, ne-am cunoaște și, așa, am fi împreună. Sunt convinsă că atunci, dacă am fi acolo împreună, la ieșire am rămâne unul lângă altul, am avea cea mai serioasă relație”,
ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” era îndrăgostită de Iancu Sterp

”În ultima vreme, cu Iancu mi-am petrecut tot timpul”, ne-a dezvăluit, acum ceva timp, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

”Trebuie să fiu sinceră. Nu știu exact ce e între noi, dar încep să simt ceva. Adică, între noi, înainte de Puterea Dragostei a mai fost ceva. Ca să fiu sinceră, noi ne cunoșteam de dinainte, am fost impreună, ne-am sărutat... Apoi, când am ajuns în casă nu ne-am cuplat, chiar dacă amândoi regretăm asta. Acum suntem în tatonări, vorbim zi de zi, cu prele, suntem peste tot împreună, ne distrăm doar împreună”, ne-a mai mărturisit, la acea vreme, Bernadett de la ”Puterea dragostei” despre relația cu Iancu Sterp.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette de la Puterea Dragostei are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadett nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îl place pe Iancu Sterp.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies