Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc. Artista se confruntă cu probleme de sănătate

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc
Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc

Betty Stoian are o carieră cu care se poate lăudă, iar fanii săi o apreciază foarte mult, deoarece are o personalitate cum puțini oameni au. La început, ea a devenit cunoscută datorită tatălui său, pe care îl știa o țară întreagă, dar în ultima perioadă a reușit să își construiască propria sa comunitate.

Fiica lui Florin Salam este foarte activă pe rețelele de socializare, unde le povestește fanilor, cu inima deschisă, multe aspecte din viața sa personală.

Citeste si: „A trebuit să greșesc.” Florin Salam, despre relația lui cu divinitatea

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc

Betty Stoian a reușit să își creeze o comunitate frumoasă, iar persoanele care fac parte din ea o apreciază și o susțin în tot ceea ce face.

În urmă cu puțin timp, fanii artistei s-au speriat, după ce aceasta a postat o fotografie, unde i-a anunțat că este bolnavă.

Artista a povestit că starea ei de sănătate din ultima perioadă nu este deloc una bună, dar încearcă să se pună pe picioare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fiica lui Florin Salam este o femeie puternică, iar de fiecare dată când a fost la pământ a reușit să se ridice. Viața a pus-o la încercare de multe ori, dar niciodată nu a renunțat.

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc
Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?

Betty Stoian, declarații controversate

În urmă cu mai mult timp, artista a mărturisit că este atrasă și de femei, iar urmăritorii ei au fost de-a dreptul șocați. Ea este foarte asumată, cu toate că știe că la noi în țară este foarte greu să dai asemenea declarații.

„Nu a fost o singură femeie. Femeile sunt atât de frumoase, încât nu ai cum să spui că nu îți plac. Au fost și persoane publice.

La noi în România, e cam greu să dai declarația asta. Eu nu vreau să supăr pe nimeni. La noi în țară, trebuie să îți asumi foarte mult ce spun eu acum. Sunt alte probleme mai grave în țara asta decât plăcerea mea. Roxana, dacă te uiți, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu. Mă simt ciudat, pentru că oamenii probabil nu se așteptau de la mine vreodată să spun lucrul ăsta.
Posibil pentru că sunt fata lui Florin Salam. Oameni buni, încercați să vă asumați ceea ce simțiți, să nu vă mai feriți și să fiți voi. Și soțul meu știe, logic. Toți prietenii mei știu. Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, să mă distrez, să îmi asum, să fiu eu, dar asta nu înseamnă să judece cineva pe cineva.”
, a declarat Betty Salam.

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc
Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies